Miért viselkedik így egy 29 éves férfi?
29 évesen még szűz volt. Érzelmileg egy nő volt az életében, aki megbántotta nagyon és tulajdonképpen nem is viszonozta az érzéseit. A pasi kb. fél éve ismerte meg a barátnőmet, akiről csak jót lehet elmondani...szép, okos, kedves, aranyos, humoros, odaadó, figyelmes. Összejöttek, de 3 hónap elteltével azt mondta a pasi, hogy elbizonytalanodott a saját érzéseit illetően, már nem érzi a kezdeti lángolást és inkább ne folytassák a kapcsolatot.
Pedig azt mondta a lánynak, hogy mindig is ilyen nőre vágyott és hogy mennyire értékes és különleges embernek tartja őt.
Én mondtam a barátnőmnek, hogy verje ki a fejéből a pasit és hogy sokkal jobb lesz neki nélküle, meg hogy ő ennél jobbat érdemel. De szegény nem bírja kiverni a fejéből.
Szerintetek miért viselkedett így a férfi? Miért bizonytalanodott el hirtelen?
Köszönöm a válaszokat!
'nem érzi a kezdeti lángolást és inkább ne folytassák a kapcsolatot'
elég konkrét indok nem nevezném bizonytalanságnak.
Valószínű a szűz dumával hü'itete a barátnődet párszor megd.... és miután kiszórakoztat magát dobta a csajt.
24 vagyok, nem vagyok sem fanatikus, sem ronda, se antiszoc, mégis szűz vagyok. Igaz, én lány vagyok, a pasiknál nem tudom, hogy ez miként megy.
Szerintem itt az lehet a bibi, hogy:
1. Ez a pali mai napig nem tudta kiheverni azt másik nőt
2. Annyira megszokott már számára az önálló, független élet, hogy nehéz neki átállnia.
Viszont az, hogy ilyen könnye eldob magától egy nagyszerű lehetőséget, arra vall, hogy soha semmiért nem akar és nem is fog megküzdeni az életben. Hosszú távon nem szerencsés egy érzelmileg ennyire labilis ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!