Egy férfi aki csalja a lányt hogyan viselkedik?
Szóval,azok válasza érdekelne akiket csaltak már meg.Tudom nem a legvidámabb téma...
Szóval milyen volt a férfi,hogy viselkedett,mi váltotta ki hogy kezdtél gyanakodni?
Mindenki máshogy viselkedik, van, aki sosem bukik le, van, aki még aznap.
Az is jel, ha már régóta nem kívánja a szexet a párjával, hirtelen megritkulnak az együttlétek, ám jelentheti azt is, hogy stresszel, fáradt, egyéb gondja van. Az is jel, ha hirtelen sokat foglalkozik a párjával, de ugyanakkor azt is jelentheti, hogy szimplán szeretné erősíteni a kapcsolatot, és kedveskedni a szerelmének.
Vannak egyértelműbb jelek: Ha titkolózik, eldugja a telefonját, egy percre sem engedi ki a kezéből, ha ismeretlen számok vannak benne, akiket rendszeresen hív, vagy akik rendszeresen hívják őt, ha rákérdezve kitérő választ ad, vagy dühös lesz.
Ugyanez igaz a számítógépre is, azaz gyanús, ha kapkodva zár be ablakokat, amikor te belépsz a szobába, jelszót rak rá, kizár bizonyos mappákból, kínos gondossággal törli az előzményeket.
Mikor gyanakodtam, hogy meg akar csalni a NŐ? Amikor elolvastam az MSN beszélgetéseit abból az időpontból, amikor ő otthon volt, én meg munkában. Épp időben buktattam le, még nem találkoztak, csak tervezve volt, és utána nagyon szépen mutattak a cuccai az utcán.
Szép dolog a bizalom, de azóta keyloggert használok a gépen, az a legbiztosabb módszer, amióta az MSN és társai ennyire elterjedtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!