Miért viselkedik így egy 29 éves férfi?
29 évesen még szűz volt. Érzelmileg egy nő volt az életében, aki megbántotta nagyon és tulajdonképpen nem is viszonozta az érzéseit. A pasi kb. fél éve ismerte meg a barátnőmet, akiről csak jót lehet elmondani...szép, okos, kedves, aranyos, humoros, odaadó, figyelmes. Összejöttek, de 3 hónap elteltével azt mondta a pasi, hogy elbizonytalanodott a saját érzéseit illetően, már nem érzi a kezdeti lángolást és inkább ne folytassák a kapcsolatot.
Pedig azt mondta a lánynak, hogy mindig is ilyen nőre vágyott és hogy mennyire értékes és különleges embernek tartja őt.
Én mondtam a barátnőmnek, hogy verje ki a fejéből a pasit és hogy sokkal jobb lesz neki nélküle, meg hogy ő ennél jobbat érdemel. De szegény nem bírja kiverni a fejéből.
Szerintetek miért viselkedett így a férfi? Miért bizonytalanodott el hirtelen?
Köszönöm a válaszokat!
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Nem a barátnőmben van a hiba és ezt nem elfogultságból mondom.
A férfi egyébként művelt, intelligens, egyetemet végzett komoly ember, jóképű és humoros is. Első ránézésre semmi baj nincs vele, nem is értem, hogy miért alakult úgy az élete, hogy még nem volt barátnője.
Abban valószínűleg igaza van az utolsó hozzászólónak, hogy túlságosan megszokta a magányos létformát, ami miatt nehezen enged be valakit az életébe.
Én mondtam már sokszor a barátnőmnek, hogy nem normális dolog, hogy valakinek ilyen hirtelen változnak az érzései. Ezt ő is tudja az eszével, de azért nagyon bántja a dolog.
Szerintetek miért múlt el a lángolása? Nincs másik csaj, ezt biztosan tudjuk.
Olvasta a tanácsadó könyvben, hogy ilyenkor ezt kell mondani. Nem akar a barátnődtől semmit. Magyarul ez ezt jelenti. Az is lehet, hoyg ő nő nélkül fog élni végig. Vagy más típusú nőre vár.
3 hónap épp elég egy kicsit ismerkedni. Adott eg yesélyt a barátnődnek, de nem jött be neki. Megmondta, korrekt volt. Nme érdemes ezen agyalni, inkább új vasakat tartani a tűzbe. Van valaki a láthatáron? A lánynak?
(az is lehet, hogy nem szűz, hanem nős. Mindent ti sem tudtok)
A barátnőt se értem 3 hónap nagyon kevés idő mért kell neki keseredni, nem éltek együtt
hétvégenként talizhatak pár órát, hétköznap csak elfoglalt az ember túl sok randijuk nem lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!