A férfi, ha bent van a szülésnél, megundorodik a párjától?
Férfifüggő!
Szerintem inkább azok undorodnak akiket bekényszerítenek,mert manapság az apás szülés a divat.De ha egy férfi önszántából szeretne bent lenni,akkor szinte biztosra veszem,hogy nem fog megundorodni!
Ferfifuggo.
Baratnom ferje bent akart lenni (mar 1,5 eve szult). Pont a napokban mondta, hogy szerinte a ferje megundorodhatott a szules utan. (amugy o nem a fejenel allt, mindt latott).
Van hogy hoapokig nem er hozza a ferje.
nem mostani divat ez
ha jól emlékszem 1982-ben amikor Vilmos herceget szülte Diana akkor a férje Károly herceg is jelen volt a szülésnél
Szóval már jó 30 éves divat ez.
szerintem aki "beengedi" a férjét szülni az azért teszi, mert olyankor, bár nem is enyhít a fájdalmán, de nagyon megnyugtatja, ha ott van valaki, aki esetleg tudja bátorítani, homlokára nedves kendőt tenni stb. főleg ha 16-17 órát vajúdik a kismama. Nyilván ezt egy édesanya, testvér is megtehetné, hogy ne egy hímnemű egyén nézze végig a vajúdást, mégis az ember olyasvalakit szeretne ezekben a fájdalmas órákban maga mellett tudni, aki a legeslegközelebb áll hozzá (lelki társa). Ráadásul egy örök élmény az apának, ahogy részt vehet kisbabája megszletésén. Nálunk pl. a férjem fogta először kézbe a babánkat (nem is tudom miért, mert természetes úton szültem, mégis valahogy így alakult), sőt a köldökzsinort is ő vágta el, így nagy élmény volt neki. Még ma is emlegeti, hogy mennyire jó élmény volt a kisbabánk születésén ottlenni, persze engem nagyon is sajnált, ...ezt az egyet nem szerette az egészben, hogy látta mennyire szenvedek.
Szerintem is férfifüggő. Ha bent akar lenni, hát legyen...ha nem ,akkor nem, de akkor is jó, ha van valaki közeli rokon, ismerős, aki támogat ezekben az órákban, percekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!