Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A férfi, ha bent van a szülésn...

A férfi, ha bent van a szülésnél, megundorodik a párjától?

Figyelt kérdés
2012. márc. 27. 09:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Férfifüggő!

Szerintem inkább azok undorodnak akiket bekényszerítenek,mert manapság az apás szülés a divat.De ha egy férfi önszántából szeretne bent lenni,akkor szinte biztosra veszem,hogy nem fog megundorodni!

2012. márc. 27. 11:34
 12/17 anonim ***** válasza:
Így igaz :-)))!
2012. márc. 27. 11:44
 13/17 anonim ***** válasza:

Ferfifuggo.

Baratnom ferje bent akart lenni (mar 1,5 eve szult). Pont a napokban mondta, hogy szerinte a ferje megundorodhatott a szules utan. (amugy o nem a fejenel allt, mindt latott).

Van hogy hoapokig nem er hozza a ferje.

2012. márc. 27. 11:52
 14/17 TKI Ibolya ***** válasza:
0%
Én nem szerettem volna ha a férjem bent lett volna és ő sem akarta ezt.Így egyszerű dolgom volt.Nem hiszem hogy a jelenlététől kevésbé fájt volna.Egyébként bármilyen természethez közel álló afrikai törzset megnézünk vagy nagyanyáinkat sehol nincs ott a férfi a szülésnél.Ez egy mostani divat!Le lehet pontozni de vannak dolgok ami csak a nőkre tartoznak! Ez az én véleményem,ennek ellenére semmi gondom azzal ha van olyan férfi aki bent van a szülésen.Szerintem ezt a férfinak kell tudnia,hogy mit akar!
2012. márc. 27. 15:07
 15/17 anonim ***** válasza:

nem mostani divat ez

ha jól emlékszem 1982-ben amikor Vilmos herceget szülte Diana akkor a férje Károly herceg is jelen volt a szülésnél

Szóval már jó 30 éves divat ez.

2012. márc. 27. 15:14
 16/17 TKI Ibolya ***** válasza:
Igen akkor kezdődött és mostanra csúcsosodott ki.Egyébként ez olyan halott vita mint az otthon szülni vagy kórházban kérdés!
2012. márc. 27. 15:15
 17/17 anonim ***** válasza:

szerintem aki "beengedi" a férjét szülni az azért teszi, mert olyankor, bár nem is enyhít a fájdalmán, de nagyon megnyugtatja, ha ott van valaki, aki esetleg tudja bátorítani, homlokára nedves kendőt tenni stb. főleg ha 16-17 órát vajúdik a kismama. Nyilván ezt egy édesanya, testvér is megtehetné, hogy ne egy hímnemű egyén nézze végig a vajúdást, mégis az ember olyasvalakit szeretne ezekben a fájdalmas órákban maga mellett tudni, aki a legeslegközelebb áll hozzá (lelki társa). Ráadásul egy örök élmény az apának, ahogy részt vehet kisbabája megszletésén. Nálunk pl. a férjem fogta először kézbe a babánkat (nem is tudom miért, mert természetes úton szültem, mégis valahogy így alakult), sőt a köldökzsinort is ő vágta el, így nagy élmény volt neki. Még ma is emlegeti, hogy mennyire jó élmény volt a kisbabánk születésén ottlenni, persze engem nagyon is sajnált, ...ezt az egyet nem szerette az egészben, hogy látta mennyire szenvedek.

Szerintem is férfifüggő. Ha bent akar lenni, hát legyen...ha nem ,akkor nem, de akkor is jó, ha van valaki közeli rokon, ismerős, aki támogat ezekben az órákban, percekben.

2012. márc. 27. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!