Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák mennyit költötök kb...

Anyukák mennyit költötök kb és miből milyen márkát használtok? Min tudtok spórolni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Nálunk ez örök téma , hogy mennyi megy el 10 hós babámra. Nem eszi meg amit főzünk ezért a babakaja nagyon drága. Nem tudok csak akciókat kifogni mert ahhoz utazni kell , hogy vásároljunk. Mennyi megy el nálatok csak a baba cuccaira és milyen márkákat vesztek , min spóroltok? Köszi előre is a válaszokat

2013. okt. 30. 21:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Lehet spórolni peluson, popsitörlőn is, de nyilván az ár-érték arány a meghatározó, mert ha folyton kifolyik a kaka, akkor a mosással elmegy az, amit a pelenka árán megspóroltam... Viszont nem mindig a legdrágábbak a legjobbak. Nekem sem a pampers, sem a libero nem jött be, mindenfele folyt ki minden... Huggiest használtam, amíg volt Mo., azóta pedig a DM-eset. Ahhoz vannak kedvezménykuponok is, így nem a legdrágább fajta, viszont az egyik legjobb. Popsitörlőből pl olcsó a narancssárga pampers, de vannak gaga és hasonló márkák is, azonban nem éri meg, hiába olcsó, mert több darab kell belőle, mint egy drágább, de jobb minőségűből. Abból szerintem a tescos mybabys a legjobb, és nincs is aranyárban.

Ételből pedig fontos lenne, hogy megegye a házit, akár gyümit, akár a főttet. Az én fiaimnak is volt olyan időszaka, hogy csak a bolti tetszett nekik (a nagy fiamnak ezek közül is csak a hamé tetszett). Ezt megoldottam úgy, hogy a bolti bébiételes üvegből kivettem a felét, hozzátettem ugyanannyit a háziból, és így bekeverve szépen átszoktattam a házi kosztra. Később már csak magában a házit adtam neki úgy, hogy belecsempésztem a bébiételes üvegébe. Aztán idővel persze magától kinőtte ezt a diliét, de addig is sokat spóroltam rajta. Konkrét költséget nem tudok mondani, sose számoltam utána, de az tuti, hogy a fentebb említett 70E-nek a töredéke ment el ezekre a dolgokra.

2013. okt. 31. 02:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!