Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a fotó sorozatról? Ti bevállalnátok?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok,hogy mennyire tartjátok izlésesnek,ha egy kismama ilyen fotókat készíttet magáról?

Láttam már más hírességről is várandós fotót,de még olyat nem,ahol az apa is ott van:)

Nekem nem feltétlenül szimpatikus B.Krisztián...de ezek a képek szerintem nagyon jók lettek:)

Igaz...apuka jobban jelen van,mint az anyuka :) (ego) :)

2013. okt. 22. 19:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nekem ezek tetszenek, remélem meg tudod nézni őket

[link]

2013. okt. 22. 20:14
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Én normál állapotban (tehát nem terhesen ) sem éreztem soha indíttatást, hogy meztelenül fotózkodjak, így aztán terhesen végképp nem jutott eszembe. Nem ítélem el, aki csinál ilyet, biztosan nagyon szép képek születnek, hiszen egy nő talán kismamaként a legszebb, de tőlem valahogy távol áll a dolog. A férjem pedig egy ilyen B.K. féle fotósorozat ötletétől biztos hogy falnak ment volna.
2013. okt. 22. 20:15
 13/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a képet...szépek:)

Az az érdekes,hogy rólam is kb. van 3 kép úgy,hogy várandós vagyok...az is az utolsó pillanatban készült már...majdnem a szülés előtt,hogy legyen már emlék a nagy hasamról :)

Nos ez a dejavu érzés a mai napig megvan ha tükörbe nézek...még mindig nagy a hasam...pedig a gyerek már kint ugrál a nappali kanapén :))

2013. okt. 22. 20:28
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy barátnőm, aki ugyan nem hivatásos fotós, de gyönyörűen fényképez. Ha terhes leszek, biztos csináltatok magamról és akár a páromról hasonló képeket, szerintem lehet nagyon szép, ízléses képeket is csinálni. Volt egy osztálytársam általános iskolában és az ő falán láttam egy képet, ami az anyukájáról készült, mikor várandós volt vele. Annyira megtetszett, olyan szép az egész kép, hogy már akkor eldöntöttem, hogy ha terhes leszek, nekem is kell ilyen kép magamról. :)
2013. okt. 22. 21:09
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem tetszenek a pucér pasis képek. Ha húzott volna legalább egy gatyát, még talán helyesek is lennének, de ezeken a képeken a pasi szexualitásán van a hangsúly, és nem a kismamán, vagy a "családon". Nyilván szoktak szexelni a párok akkor is, ha babát várnak, de ez a sorozat nekem így visszaütős.
2013. okt. 22. 21:23
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Nincs pocakos fotósorozatom, és azért bánom. Nem tárnám nagyvilág elé, de néha jólesne visszanézni egy-egy ízlésesebb képet. Szerettem pocakos lenni, úgyhogy nagyon jó emlék lenne. Ha várunk majd megint babát, mindenképp csináltatnék ilyen sorozatot. Olyat, amin a család többi része is szerepel, apuka, és a nagyobb gyerek(ek) is.

Ezek a képek nekem azt sugallják, főleg az első néhány, amin nincs ruha ezen a pasin, hogy "én akkor is szexisten vagyok, ha a párom babát vár". Kifejezetten taszítanak ezek a képek. A többi oké.

2013. okt. 22. 21:28
 17/19 anonim ***** válasza:
Engem tudjátok mi zavar? Ahogy a pucér fotókon fogja a Párja blúzát. Nem szép mozdulat, inkább erőszakos. Ha szépen, nyitott tenyérrel, mintha épp simogatná, úgy készült volna, talán még jó is lehetne. Így olyan durva, agresszív számomra.
2013. okt. 23. 06:08
 18/19 anonim ***** válasza:

Giccs, és nemis értem, hogy miért került nyilvánosságra.

A kismamák szépek, de az is egy olyan intim dolog, ami szerintem nem kellene, hogy publikus legyen.

2013. okt. 23. 08:56
 19/19 zabmester ***** válasza:
100%
Ha a páromnak is, meg nekem is tetszene az ötlet, mármint szívesen csináltatnák ilyen képeket, nem feszengenénk, akkor simán, más kérdés, hogy ezeket a képeket én nem a nyilvánosság számára csináltatnám, hanem magunknak.
2013. okt. 23. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!