Bevallalnatok egy 3dik gyereket?
Én szívem szerint vállalnék 3-at (bár még csak 1 van), de a férjem csak 2-t szeretne. :)
Biztosan elboldogulnátok 3-al, nem hiszem, hogy azzal gond lenne. Ha érzelmileg, anyagilag fel vagytok készülve, akkor szerintem hajrá! :)
De ha még most nem is, pár év múlva sem késő!
Gondolkodás nélkül belevágnék...mi is így vagyunk ahogy Ti,semmi segítségem nincs,nem volt,és nem is lesz.Anyámmal olyan a viszonyom amilyen...anyósom szintén zenész! :/ Még is bevállaltuk a 3. babát,bár a férjem vacillált,hogy hogyan oldom meg egyedül,mert ő sokat dolgozik,hajnalban megy,este jön..de mondtam neki,érzek magamban annyi erőt,energiát,hogy sikerül ellátnom 3 kisgyereket. Nem mondom,sokszor tényleg hiányoznak a nagyszülők...de vannak barátnőim,akik ha végkép nem tudok megoldani valamit,akkor segítenek a gyerekekre vigyázni.Bár nem szívesen bízom Őket másra,inkább viszem Őket magammal ha tehetem.
Hajrá! És minden jót Nektek! :)
hát kalkuláld bele hogy egyikőtök elveszti állását 3 gyerek meg szépen hangzik se sok kiadás, fel kell nevelni, segítség nélkül elég gázos.
Nekem van kettő egy fiú meg egy lány de nem született meg a világra az a férfi akinek szülnék még egyet.
Szia! Én is így voltam, én megvártam,amíg a nagy sulis, a kicsi ovis lesz, természetesen egész naposra írattam őket, és így ha orvoshoz mentem sem kellett senkinek besegítenie. Ez csak praktikus, természetesen mindenki másképp oldja meg.
Sok boldogságot Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!