Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bevallalnatok egy 3dik gyereket?

Bevallalnatok egy 3dik gyereket?

Figyelt kérdés
Van két kislanyunk 3es fel éves illetve egy 10honapos! Parom nagyon vagyik egy kisfiura de ha ismét kiskany lenne sem okozna gondot! Semmi segitsegem nincs sajnos anyósom nem segít, nem unokazik az en szüleim sok száz km-re laknak! 2torpevel tökéletesen elboldogulok de picit félek, hogy 3 mal nem boldogulnek! Ti mit gondoltok? Konyorgom csak értelmes válaszokat!
2013. aug. 14. 13:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Tuti nem vállalnék 3 évnél kisebb korkülönbséggel még segítséggel sem.
2013. aug. 14. 14:43
 12/17 A kérdező kommentje:
Kedves 7es ismerős a helyzet az en párom is hajnali 4kor megy este 6-7kor jön! De mikor raer illetve haza jön akkor segít, játszik velük stb! Hetvegen 1ik nap ő alussza ki magát másik nap én! :-D
2013. aug. 14. 14:51
 13/17 A kérdező kommentje:
11es a kettő között 2es fel ev van nem csinaltam volna másképp eleibte döcögös volt de ahogy a kicsi megtanult ülni és négykézláb menni elválaszthatatlanok!:-) Minden csintalansagot együtt csinalnak persze néha fárasztó idegesítő de egyszerre édesek is! Kicsi mar 6honaposan ment 4kezlab tesó segitett neki tanulni,imadja! Ez biztosan sokat számít
2013. aug. 14. 14:54
 14/17 A kérdező kommentje:
Kedves 10es Boldog babacarast es sok Boldogságot Nektek
2013. aug. 14. 14:56
 15/17 A kérdező kommentje:
Kedves 8as! Az állásom biztos szerencsére! 36dik hétig dolgoztam mindkettovel! Kicsi októbertől megy bölcsibe aztán vissza dolgozni ameg ugy nem adodik, h jön kisteso! Nagy is 18honaposan nent bölcsibe és nagyon bevált nála! :-) Imadta azóta ovis "nagylány" lett! Kiderul mit hoz a jövő csak amit bele kell kalkulalnom es nem tetszik, h 2csaszarmetszesem volt egyiket sem sikerült megszulnom igy a 3diknal nincs választásom!
2013. aug. 14. 15:01
 16/17 anonim ***** válasza:

Én alapból nem szeretnék 3 gyereket, kis korkülönbséggel meg pláne, mert egyik gyereknél sem tudom így kiélvezni a baba korszakot.

De ha ti szeretnétek és biztosak vagytok benne, akkor ne hallgassatok másra.

2013. aug. 14. 15:09
 17/17 anonim ***** válasza:
53%
Mi nem, de ha ti megengedhetitek akkor csak rajta.
2013. aug. 14. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!