Mi a véleményetek erről a fotó sorozatról? Ti bevállalnátok?
Kíváncsi vagyok,hogy mennyire tartjátok izlésesnek,ha egy kismama ilyen fotókat készíttet magáról?
Láttam már más hírességről is várandós fotót,de még olyat nem,ahol az apa is ott van:)
Nekem nem feltétlenül szimpatikus B.Krisztián...de ezek a képek szerintem nagyon jók lettek:)
Igaz...apuka jobban jelen van,mint az anyuka :) (ego) :)
Maga a kép, mint alkotás nagyon szép.
Nincs olyan alakom, hogy bevállalnám, de ha igen, kizárólag magamnak és a páromnak készülne, senki sem láthatná.
Egyébként, ha már BK-ról van szó: mit bánom én, hogy mit csinál.
Ez a pasi azért csinálta a képek azon részét, amin pucéran van, illetve félmeztelen, hogy mutogassa és reklámozza a kidolgozott testét, hisz testépítőt "játszik" most éppen.
És ebben minden van, csak szépség nincs. Mármint várandós párja mellett nem szépség az ilyen.
Egy testépítő lapban jól mutatna, de ilyen keretek közt nem!
Amúgy vannak köztük nagyon jó képek, ahol nem pucér és nem félmeztelen.
Azok a képek szépek, persze.
És vannak sztáranyukák, akik pucéran fotózkodtak, de ott a kismama a lényeg, nem az apuka! Sőt, ott apuka nem volt.
Köszönöm a válaszokat..
Még nem láttam olyan képeket,ahol az apa is jelen lett volna...ezért számomra érdekes.
Itt most nem B.K.-ról van szó..vonatkoztassunk el..mert nem miatta linkeltem ezeket és valóban van olyan,ahol nem tetszik(meztelenül) mármint szép a teste ,nem arról van szó...csak ezeken a fotókon ,neki a párját kellene "szolgálnia" és nem fordítva...némelyiken úgy érzem a kismama csak kellék...azok nem tetszenek..
De a kérdés inkább arról szól,hogy a "hétköznapi" kismama miért nem érez ilyen inditatást,hogy terhesen megörökítse a testét ...akár meztelenül is...nem a nyilvánosságnak szánva természetesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!