Bevállalnátok a második gyerkőcöt? Kiszámoltuk pontosan a bevételeinket, levontuk belőle a kiadásokat (1hitel még jövő nyárig, rezsi, benzin. ) és így marad fixen 190. 000-200. 000 ft. De ebből még nem vontuk le azt a pénzt amita kajára fordítunk.
Persze.
Nekünk ennyi az összes bevételünk...:/
Na, már megint egy magamutogató idejött vitát szítani.
A kaja havonta 30-40 ezer forint, ami ezután marad még így is több, mint amiből sokan élnek havonta!!
2-es vagyok.
Köszönöm a lepontozást először is.
Másodszor nem tudom miért teszel fel ilyen kérdést ha utána lepontozod az embert a válaszért!?
Nem pontozok!Mindenkinek köszönöm a választ!
A lányom most szeptemberben kezdi az ovit,így nem tudom hogy az pl mennyibe fog majd kerülni...nem azért szeretném bevállalni a másodikat,hogy azt kelljen átélniük amit nekem sokszor gyerekként a tesómmal,hogy volt hogy üres volt a hűtő...a kaját sajnos mi nem tudjuk kihozni 30.000-ből,sőt még 50.000-ből sem,de lehet hogy nem is szeretném ha ebből kéne spórolnunk.Szóval inkább körültekintő vagyok mielőtt szülnék mégegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!