Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Másnak is visszatetsző, ha...

Másnak is visszatetsző, ha egy nő 35 éves kora után vállal gyereket?

Figyelt kérdés
Nem vitának szánom a kérdést, de szerintem mindenki el tudja dönteni, hogy mikor érik meg az anyaságra... no de hogy 35 éves korára vagy később? Nem számolják az éveket? Meg milyen az, ha folyton nagyinak nézik majd?
2009. nov. 12. 15:37
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
hihetetlen, hogy a fiatal kismamikat valaki lepontozza... pedig ez az ideális!20-28 max. első baba. Ebből is látszik az irigység...
2009. nov. 13. 15:55
 32/42 anonim ***** válasza:
51%
2009. nov. 13. 18:38
 33/42 anonim ***** válasza:
52%
Milyen irigység??? Te bolond van, anyukám! Hát hadd döntse már el mindenki, hogy mikor szüli meg az első vagy akárhanyadik gyerekét!! Mit lovagolsz ezen a témán? Téged mi a fenéért zavar, ha valaki később szül? Származik neked ebből valami károd??
2009. nov. 13. 18:41
 34/42 A kérdező kommentje:
Anyukám ! (csak mert tetszik a megszólításod). Mindenki döntse el igen, csak látványosan lepontoztátok a "fiatal" kismamit. Kockázatok és az hogy a női test is egy ideig strapabíró... na ezek fontosak. Ne szüljön 16 évesen nő vagy lány , a semmire (bár ezt is megteszik) , de aki gyereket vállal , kalkuláljon az évekkel! aki második gyermekét várja 35 körül, az jópár kockázat alól mentesül. Nagyon tisztelem Jakupcseket például hogy bevállalta a gyermeket 40 körül, de már a 3.!!:)
2009. nov. 13. 19:54
 35/42 anonim ***** válasza:
69%

Ez egy kifejezetten provokatív kérdés, nyilván mindenki az "ideális" korban szeretne szülni. Akinek mégis később jön össze, annak nyilván komoly oka van. Vagy nem jön a baba korábban, vagy nem akar valaki puci p*csára szülni. Akárhogy is van, semmiképp sem "visszatetsző"!!

Ha neked huszonéves korodban összejött minden a babavállaláshoz, akkor örülj neki, de semmiképp ne mások felett ítélkezz, különben sincs semmi közöd hozzá, hogy ki mikor vállal gyermeket!

2009. nov. 13. 20:58
 36/42 anonim ***** válasza:
52%
Még csak annyit tennék hozzá, hogy normális párt is igen nehéz manapság találni. Sokan mennek bele fiatalon, forró fejjel olyan kapcsolatba, amely később válással végződik. Inkább szüljön valaki 35 év felett stabil anyagi-érzelmi háttérrel, mint fiatalon a bizonytalanra.
2009. nov. 13. 21:03
 37/42 anonim ***** válasza:
23%

35 évesen miért stabilabb az érzelmi háttér, mint huszonévesen? vizsgálatokon kibeszéltek (megpróbáltak betolakodni elém, mert " még csak gyerek" és utána röhögnek) engem a "kedves" 30-40es kismamik, én éreztem magam kellemetlenül, hogy 21 évesen szültem. sok 40es kismami igenis irigykedik (kinek nem inge ne vegye magára) rám. Ha már itt tartunk sokan azért szülnek 40évesen, mert a karrier a legfontosabb és ők adják be 7-8 hónaposan a gyereket bölcsibe, akiknek anyagilag nem lenne muszály,csak nem bírnak már a gyerekkel lenni, és elveszik azok elől a helyet, akiknek igenis szükségük lenne rá.

és igen, engem nagyon idegesítenek az idős, karrierista anyukák, akiknek a gyerek csak dicsekvés tárgya.

2009. nov. 13. 23:14
 38/42 anonim ***** válasza:
31%
utolsó vagyok. persze, lehet szülni 50 felett, de ki fogja felvelni?
2009. nov. 13. 23:16
 39/42 anonim ***** válasza:
31%

Aki fiatalon szül, miért bántja csőrét, ha valaki 35 felett szül.

Talán irigy, mert be merte vállalni.

Én tisztelem azokat, akik 20 évesen a semmire vállalnak gyreket, nem lehetne ezt fordítva is.

(úgy látszik nem, ez a tipikus magyar hozzáállás)

10:15-ös

Aki lepontoztott 45%-ra, az meg menjen a sunyiba.

40 évesen bizos lepusztult otthonkás háziasszaony lesz 2 gyerekkel, zsíros hajjal és 20 kg plusszal, akit már rég otthagyott a férje

2009. nov. 14. 08:00
 40/42 anonim ***** válasza:
76%

előző

Leszarom a karriert.

Sima közalkalmazot vagyok és 38 leszek.

(mint már írtam egy majdnem 10 és egy 8 hónapos gyerekem vaní)

2009. nov. 14. 08:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!