Másnak is visszatetsző, ha egy nő 35 éves kora után vállal gyereket?
nem fogják nagyinak nézni, mert az átlagéletkor a gyerekvállalásra egyre tolódik ki - most már inkább azokra néznek furcsán, akik 18-20-22 évesen szülnek
én az elsőt 28 évesen szültem, de szeretnénk még másodikat is - ha nehezen jön majd az is össze, simán lehet, hogy majd 35 éves koromra szülök
nem érzem furcsának vagy visszatetszőnek
Miért lenne visszatetsző?!?!? Sajnos vannak olyanok, akik igenis szeretnének babát, de a körülmények nem teszik lehetővé, hogy tényleg anyuka legyen. Barátnőm 34 éves, most ment tönkre a többéves kapcsolata. Ott a pasi sajnos kicsit alkoholista volt és mindig csak ígérgette, hogy leteszi a piát. Eddig várt a barátnőm, most betelt neki a pohár. Jelenleg nincs új párja, tehát tuti, hogy 35 éves kora után fog szülni. Ebben nincs semmi elítélni való!!! Számos példát tudnék még hozni sajnos... ne ítélkezzen senki a pontos információk nélkül!!!!
Én 32 évesen szültem a kislányomat, kistesót most szeretnénk, tehát 34,5 leszek amikor a második kislányom születik... hmmm.
Kedves Kérdező!
Te nagyon fiatal lehetsz...
Bevallom, gyerekkoromban nekem is "ősöregnek" tűntek a 25 évesek, "nagyonöregnek" a 40 évesek...
Aztán ahogy felettem is szálltak az évek, úgy jöttem rá, hogy hiába van 40-50 gyertya a tortámon, én BELÜL egyáltalán nem érzem magam annyinak, pont olyan szemmel látom a Világot, mint 20 éves koromban!
Tudod, mi 13 éven át küzdöttünk, hogy gyerekeink lehessenek, én is nagyon szerettem volna előbb kisbabákat, de nekünk nem volt ilyen egyszerű...
36 évesen szültem a lányomat, 37 évesen a fiamat, de egyáltalán nem éreztem, hogy ezért szégyenkeznem kellene!
Elárulom neked, hogy senki nem néz "nagyinak", sőt a gyerekeim sokszor csodálkozva néznek rám, mert én tanítom őket vagányságra, sokkal többet "ökörködök", mint ők, sőt még az osztálytársaik is "tökjófejnek" tartanak!!! :D
Lehet, már korom szerint 54 éves vagyok, de kicsit sem öreges, fizikailag is, szellemileg is kb. 30 évesnek érzem magam. (Villamoson, buszon soha nem ülök le, ellentétben a 18 éves lányommal, aki rögvest fáradtan leroskad az első ülésre.)
Miből gondolod, hogy egy 35 éves nő már öreg?!
Manapság a nők ekkor vannak a legjobb formájukban, egészen más manapság egy 40 éves nő, mint 50 évvel ezelőtt...
Nagyon szerettem volna "fiatal anyuka" lenni annakidején, de ma már egyáltalán nem bánom, hogy 35 éves korom után szültem : sokkal érettebb, tájékozottabb, higgadtabb anyuka lettem, szellemileg és érzelmileg többet tudok nyújtani a gyerekeimnek, mintha 20 évesen szültem volna őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!