Szülők, ti csináltattatok valaha hiv tesztet?
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Sajnos az a párom nem magyar volt. Persze nem durván kétséges országból való, német volt. Én akkor voltam 25, ő 30. És hát ez a nő, akiről halottam, nagyon komoly előélettel rendelkezett, ha igazak a hírek. De mivel ő is német, így már itthonról sokat nem tudok meg, csak ezt az információt is egy személytől.
Azt hiszem, nagy megkönnyebülés lehet egy negatív eredmény kapni, de most még kavarog bennem az egész és iszonyúan beletudom élni magam a rosszba ezért is félek menni a többi mellett.Persze egyértelmű, hogy a szűrés teszi fel az i-re a pontot. Tehát menni fogok, erőt veszek magamon és megyek, már csak a gyerekeim és férjem miatt is. Csak nehéz.
Véradásra nem tudok menni, nem vagyok 50 kiló, nem veszik le a vért :( Nekem is ez volt az alap elgondolásom, de megérdeklődtem, azt mondták, van súlyhatár.
Marad az anonim szűrés. Ott egyébként kérdeznek valamit? Vagy bemegyek, köszönök, sorszám , vérvétel és viszontlátásra? Kedvesek vagy úgy néznek az emberre??
Szerintem ne izgasson, hogy minek néznek vagy nem néznek, menj aztán csináltasd meg és kész. Akármihez is kellhet, pl. munkahelyre.
Èn is csináltattam hiv tesztet (egy kombinált teszt keretében) mert az akkori barátomról kiderült, hogy elöttem mindenkivel összefeküdt. Azt a 3 hetet amíg megjött az eredmény, nagyon nehezen viseltem. Negativ lett nagyon orultem, reméljük nálad is negatív lesz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!