Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülők, ti csináltattatok...

Szülők, ti csináltattatok valaha hiv tesztet?

Figyelt kérdés
2013. okt. 16. 19:05
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Igen kétségeim vannak mostmár. Bár komoly volt az előző kapcsolatom is, ezért mi csak gyógyszerrel védekeztünk. De neki előttem volt egy 2 éves kapcsolata és arról a nőről derültek ki durva dolgok. És ez előttem volt, mind. Nagyon durva érzés.
2013. okt. 16. 19:35
 12/34 anonim ***** válasza:
A terhesgondozásaim során.
2013. okt. 16. 19:53
 13/34 anonim ***** válasza:
Nem szégyen megcsináltatni. Nem hiszem, hogy sok esélye lenne a dolognak, hogy pozitív vagy. Csináltasd meg és megnyugodsz majd. Vannak anoním szűrések is. Amúgy őssejthez például kötelező, ha jól tudom. Amúgy szifiliszt automatikusan szűrik terhesség alatt, plusz Hapatitist is.
2013. okt. 16. 19:59
 14/34 anonim ***** válasza:
Nálunk (Szlovákia) minden műtét előtt csinálnak. Magyarországon nem? Nekem császár előtt is csináltak, igaz programozott volt. Meg epeműtét előtt is. Lehet már neked is csináltak, csak nem is tudsz róla.
2013. okt. 16. 20:18
 15/34 A kérdező kommentje:
Hepatitis C-szűrést csinálnak terhesgondozás alatt. Azóta nekem volt sok vérvételem, műtétem is, mindkét csajszimat is műtötték már sajnos. Persze mindenhol volt vértvétel, de sehol nem volt ilyen szűrés írva.
2013. okt. 16. 20:27
 16/34 anonim ***** válasza:
Terhesség alatt automatikusan csináltak HIV-tesztet is és Hepatitiszt is néztek. Császárral született a fiam, úgyhogy ha ezt az elején nem csinálják meg, akkor a műtét előtt egyébként is megnézték volna (doki mondta).
2013. okt. 16. 20:54
 17/34 anonim ***** válasza:
Nekem az őssejtlevételek miatt 3x csináltak szűrést. Mindhárom negatív volt. Én sem vagyok csapodár, és a férjem előtt csak egy barátom volt, de róla is kiderült utólag, hogy nem volt éppen egy hűséges típus. Ezt csak arra írom, hogy nem feltétlenül rajtunk múlik a dolog. Ha így megnyugszol, csináltasd meg a tesztet.
2013. okt. 16. 20:58
 18/34 anonim ***** válasza:
20.54-es válaszoló! Nem tudom hol voltál terhes, de sajnos ma Magyarországon nem szűrik automatikusan csak a Hepat és a szifiliszt. Őssejtekhez kell. Az tök jó, hogy Szlovákiában szűrik a műtétek előtt. Szerintem itt sem ártana, de biztos nem olcsó mulatság.
2013. okt. 16. 21:02
 19/34 A kérdező kommentje:

Gyerekeink érdekében igazán szűrhetnék. Tegyük fel az első terhességnél kiderül, akkor biztosan nem vállalok több gyereket, szerintem senki sem. Hisz nem akarjuk gyerekein életét tönkretenni.

A mai világban ez is lehetne kötelező legalább 5 évente. Oda elmenne az ember sokkal könyebben. De ha most bemegyek az ANTSZ-hez, nálunk ott van ingyenes szűrés, biztos úgy néznének rám mint valami drogosra vagy riherongyra. És ez nagyon kellemetlen és nehezen buzdít lépésre.

2013. okt. 16. 21:08
 20/34 anonim ***** válasza:
Én is külföldön élek,angol nyelvterületen és bizony itt is szűrik automatikusan a hiv+.szifiliszt,hepat stb.terhesgondozás során.Első vérvétel erről szól.Magyarországon is jó lenne bevezetni mindenki érdekében.
2013. okt. 16. 21:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!