Akik császárt kértek és kaptak a dokijuktól, azért nem kezelték le őket a kórházban?
Figyelt kérdés
2013. okt. 16. 13:28
11/13 málna_ válasza:
Ne félj :) Te tested, te terhességed, te döntésed.
Nekem is az lesz, mert azt szeretném.
Senkinek nem tartozol magyarázattal a döntésedet illetően :)
12/13 anonim válasza:
Én is így voltam vele...egy természetes szülés után császárt kértem. Mindenki baromi rendes volt ugyan, de én akkora barom voltam! Te tested, te döntésed....a pár óra fájdalmat fel akarod váltani 2 hetire? Ne butáskodj. Amikor mentem a műtöbe és kikötöztek, már mindent megbántam...már egyeztettem a dokival, hogy a 3 baba így-vígy úgy, de sima szülés lesz.
13/13 anonim válasza:
"Te tested, te terhességed, te döntésed"
Ezzel az a probléma, hogy nagy átlagban egy nem eü-s végzettségű ember (van azért kivétel) nem tudja felmérni, hogy a két szülés kockázata össze nem mérhető egymással.
Hüvelyivel és császárral is lehet "jól vagy rosszul járni", tehát mindkettő esetben találhatsz anyukákat, akiknél jól vagy rosszul sült el a szülés (tehát van olyan hüvelyi szülés, ami több rossz következménnyel jár, mint egy jól sikerült császár, de nem ebből kell kiindulni, hanem abból, hogy a császár egy nagy hasi műtét... (De ezt már biztos hallottad, Kérdező :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!