Van olyan, aki a kórházban nem vette át az ingyenes ajándékcsomagokat?
Figyelt kérdés
2013. júl. 9. 12:56
1/19 A kérdező kommentje:
Szülés után.
2013. júl. 9. 12:56
2/19 anonim válasza:
biztos van olyan
sőt nem is mindenhol kapnak
3/19 A kérdező kommentje:
Nem szándékozom átvenni, mert az előző szülésem után, ami már több, mint 2 éve volt, még mindig hívogatnak üzletkötők. Némelyik olyan erőszakos, hogy az minden képzeletet felülmúl. Erre nincs szükségem még egyszer.
2013. júl. 9. 13:03
4/19 anonim válasza:
én úgy csináltam, hogy nem valós telefonszámot adtam meg, így nem hívogattak:)
5/19 A kérdező kommentje:
Erre már én is gondoltam. :) De! Volt egy olyan biztosítási ügynök, aki előzetes telefonálás nélkül ideállított. 3 hetes volt a kislányom, anyós pont itt volt nálunk, Ő ment le. Családi házban lakunk, kutyával. Ha nem lett volna a kutya, tuti átmászik a kerítésen miután nem lett beengedve. Nem akartunk semmit kötni, azt üzentem anyóssal, hogy nincs pénzünk ilyesmire. Erre tök bunkón azt mondta, hogy akkor minek szültem gyereket, illetve hogy ez csak kifogás, mert aki ekkora házban lakik, annak biztosan van mit a tejbe aprítania.
2013. júl. 9. 13:28
6/19 zabmester válasza:
Jújj, ilyen biztosítós pacák hozzám is jött, amikor a fiam született. Én hülye meg beengedtem, mert gondoltam, udvarias leszek. Két perc után megbántam. A végére valami olyan szöveget leadott nekem, hogy tulajdonképpen ha nem kötök vele szerződést, meg nem csinálunk náluk megtakarítást, akkor mégis mit gondolok, honnan lesz kifizetve a gyerekem egyetemi képzése. Erre kb. képen röhögtem, hogy hát nézzen már rá, öt napos a gyerek, marhára odébb van még ez, és mellesleg a saját egyetemi tanulmányaimért sem fog fizetni se anyám, sem apám, mert akkor megyek egyetemre, ha képes vagyok összehozni, hogy állami helyre felvegyenek, úgyhogy valószínűleg ez az opció majd a fiamnak is megfelel, ha arra kerül sor. Ezek után még erősködött egy darabig, hogy szülőként nekem ezt végül is kötelességem majd biztosítani a gyerekemnek. Miután végre eltakarodott a pacák, felhívtam a biztosító társaságot, és kértem, hogy azonnal töröljék az adataimat a nyilvántartásukból. Meg is tették, azóta nem kerestek egyszer sem.
7/19 anonim válasza:
el kell hajtani a francba.
de megteheted, hogy más házszámot adsz meg.
8/19 A kérdező kommentje:
Más címet is adjak meg? Ez eszembe sem jutott! :)
Megadom valami putrinak a címét, mehet oda zaklatni az ott élőket.
Bár nem tudom, van-e értelem, ér-e ennyit egy ilyen csomag. Már 2 éve is alig volt bent valami hasznos. Amikor 5 éve a nagyobbik gyermekem született, még hasznos volt, legutóbb már nem igazán.
Nálad melyik biztosítótól jártak?
2013. júl. 9. 13:52
9/19 anonim válasza:
Engem senki sem hívott telefonon, és senki sem jött át, pedig valós adatokat adtam meg és igazából nem bántam volna, ha jön valaki, szívesen meghallgattam volna, addig sem lettem volna egyedül. De nyugodtan adj meg más telefonszámot és más címet, én sajnálnám nem átvenni a csomagot, nagyon érdekesek voltak benne a szórólapok,az olvasnivaló sőt még egy domestos is volt a dobozban, nagyon örültem neki.
10/19 anonim válasza:
Ezt nem értem, engem nem hívott senki, nem jött hozzám senki, pedig én is valós adatokat adtam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!