Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan, aki a kórházban...

Van olyan, aki a kórházban nem vette át az ingyenes ajándékcsomagokat?

Figyelt kérdés
2013. júl. 9. 12:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
még nem kerültetek sorra..
2013. júl. 9. 14:20
 12/19 anonim ***** válasza:
13 hónapos a fiam, szerintem már nem is fogunk :-) 10. vagyok
2013. júl. 9. 14:27
 13/19 anonim ***** válasza:
9-es vagyok, 9 hónapos a kislányom, kötve hiszem, hogy még becsöngetnének valamikor :D
2013. júl. 9. 14:30
 14/19 anonim ***** válasza:
Aki bent van a rendszerben, azt elvileg hívhatják akár évek múlva is. Újabban a Felicitas-nak van saját biztosítási és megtakarítási terméke. Reklámozzák a kiadványukban is.
2013. júl. 9. 14:40
 15/19 A kérdező kommentje:
2 éves múlt a lányom. 1 hete is hívtak azzal, hogy szüléskor hozzájárultam ahhoz, hogy kiadják az adataimat.
2013. júl. 9. 14:42
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

9-es vagyok megint :) Akkor még reménykedem, hátha hívnak még :)

De én a helyedben tényleg minden adatban elírnék valamit, nem mondanék le a csomagról, szerintem nagyon hasznos dolgok vannak benne :)

2013. júl. 9. 14:45
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

4 éve még hasznos dolgok voltak benne,de már 2011-ben sem volt sok értelmes,egyedül a dettol kézfertőtlenítőnek örültem nagyon, idén pedig a dettol szappannak. Volt benne egy kartonlap hogy megérkeztem,vagy valami ilyesmi,egy szalagon. Hát a kartonlap jó volt begyújtani,a szalagot meg ketté vágtam,és a gyerek hajába tettem :-D

Már most Hipp-es kupon sincs benne. :-( Viszont valami lemez,amin ahogy elnézem valami opera lehet,nem tudom,még nem hallgattam bele,pedig már 5 hónapja porosodik a polcon :-)

Ilyen tubus összenyomó volt benne,ami jó a gyerekeknek játszani. Homlokra tehető lázmérő volt benne (2 db szív alakú "matrica" szerű)... A sudocrém félig töltve volt benne. Pár krém minta... Semmi értelmes.

Nálunk szerencsére normálisak a biztosítónál. 2011-ben hívás nélkül jöttek,csináltunk egy kalkulációt,de leszögeztem,hogy most nem fogunk biztosítást kötni!! Idén előre telefonált a hölgy,hogy mikor járnak erre,mondtam,hogy ne haragudjon,most nem aktuális,de ha nem bánja,elmentem a számát... és tényleg elmentettem,mert majd szeretnék biztosítást és alaposan körül szeretnék nézni.

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!

2013. júl. 9. 14:52
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Ne adj meg valós adatokat.

Anno szerencsém volt, nekem a férjem töltötte ki a kórházba az adatlapot, amikor tök kómás voltam,rögtön ez volt az első. Féltem mi lesz, mert én is arra számítottam amit itt leírtatok, és készültem az ötlettel majd mit írok, de a férjem kitöltöte helyettem...... Kb két hét múlva jelentkezett egy illető,nagyon rámenős volt ő is,végighallgattam, majd közöltem vele hogy nincs szükségünk megtakarításra, mert van annyi pénzünk hogy a kamatokból vidáman megéljünk. Erre nem tudott mit mondani, szerencsére vette a lapot, azóta nem zaklatott senki. Viszont azt nem tudom mit mondtam volna ha itt jelenik meg, mert virít a házunkról hogy nincs semmiféle megtakarítás :)

Kis minták vannak benne, akkor sincs semmi ha nem veszed át, anélkül a pár darab kis fürdetőminta és sudocrem nélkül is neki lehet fogni a babázásnak :)

2013. júl. 9. 14:54
 19/19 A kérdező kommentje:

Igen, én is így vagyok vele.

2008-ban annyi értelmes dolog volt a csomagokban, hogy bántam volna nem átvenni. 2011-es a 2. gyermekem. Nekünk még Sudocream sem volt benne, egyedül egy Dettol kézfertőtlenítő és egy csomó, számomra értelmetlen szórólap.

2013. júl. 9. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!