Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most szerintetek is felelőtlen...

Most szerintetek is felelőtlen vagyok?

Figyelt kérdés
1 hónapos a babám, és taknyos lett. Ezen kívül semmi baja, jókedvű, eszik rendesen, nem lázas. Az orrát kiszívom ha hallom, hogy szörcsög. Az anyósom azzal zaklat, hogy hívjam hozzá ki az ügyeletet, mert akármi lehet. Én viszont úgy ítélem meg, hogy semmi okom nincs ügyelet hívni. Az anyósom szerint felelőtlenség ilyen lazán kezelni ezt. Szerintetek?
2013. okt. 14. 20:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egyet értek 7-es és 9-essel. Itt mindenki mindent tud, orvos a neten, megmondja a frankót.

Az ügyelet túlzás, mert az nem orrfolyásra megy ki (anyóst is mgértem, mert aggódik, biztos szerreti a picit, ezért ne legyen már tudálékos és mindenbe beleszóló), viszont gyerekorvoshoz elvinném, mert lehet épp megfázás is, nem biztos, hogy csak annyi a gond, hogy szürcsög.

Aki meg anyai szívvel jön, hogy érzi vagy nem érzi a bajt, erre nem mondok semmit.

2013. okt. 15. 08:46
 12/14 anonim ***** válasza:

7-es vagyok.

Igen, ez az anyai szív duma engem nagyon dühít, ezért is nem reagáltam rá, mert lehet, hogy nem lett volna szalonképes.

Mi van azokkal a babákkal, akik meghaltak bölcsőhalálban például? Ott hol volt az anyai szív, miért nem érezte, hogy baj van?

2013. okt. 15. 08:50
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy el merjem-e vinni a rendelésre, a sok beteg gyerek közé, félek egy kicsit, hogy többet ártok vele mint amennyit használok. Mindenesetre betelefonálok, és meglátjuk mit mond a doki. Köszi a válaszokat...:)
2013. okt. 15. 10:02
 14/14 anonim ***** válasza:

3-as és 8-as válaszoló vagyok. Azért vettem magamra h mivel egyedül én írtam le a gyermekem korát. Kizárásos alapon így csak nekem szólhatott.

Kedves kérdező a helyedben én is azt tenném vagyis tettem is hiába idősebb a lányom de feleslegesen én se akartam a többi beteg gyerek közé vinni.Betelefonálsz és a doki megmondja h vigyed vagy sem. Így legalább kérhetsz időpontot is egyúttal és nem kell sokat várnotok. Nem tudom nálatok lehet-e nálunk ez is megoldható. Jobbulást a picinek.

2013. okt. 15. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!