Most szerintetek is felelőtlen vagyok?
Egyet értek 7-es és 9-essel. Itt mindenki mindent tud, orvos a neten, megmondja a frankót.
Az ügyelet túlzás, mert az nem orrfolyásra megy ki (anyóst is mgértem, mert aggódik, biztos szerreti a picit, ezért ne legyen már tudálékos és mindenbe beleszóló), viszont gyerekorvoshoz elvinném, mert lehet épp megfázás is, nem biztos, hogy csak annyi a gond, hogy szürcsög.
Aki meg anyai szívvel jön, hogy érzi vagy nem érzi a bajt, erre nem mondok semmit.
7-es vagyok.
Igen, ez az anyai szív duma engem nagyon dühít, ezért is nem reagáltam rá, mert lehet, hogy nem lett volna szalonképes.
Mi van azokkal a babákkal, akik meghaltak bölcsőhalálban például? Ott hol volt az anyai szív, miért nem érezte, hogy baj van?
3-as és 8-as válaszoló vagyok. Azért vettem magamra h mivel egyedül én írtam le a gyermekem korát. Kizárásos alapon így csak nekem szólhatott.
Kedves kérdező a helyedben én is azt tenném vagyis tettem is hiába idősebb a lányom de feleslegesen én se akartam a többi beteg gyerek közé vinni.Betelefonálsz és a doki megmondja h vigyed vagy sem. Így legalább kérhetsz időpontot is egyúttal és nem kell sokat várnotok. Nem tudom nálatok lehet-e nálunk ez is megoldható. Jobbulást a picinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!