Tini mamik, fiatal anyukák veletek is így van?
Nem a felnevelésről van szó.Gyereket nevelni mindenki tud.
A lényeg,hogy hogyan...
De mindegy,gyerek vagy még,fiatal.Pár év és rájössz a dolgokra.Majd az élet engem igazol.
En megertem azt is, hogy miert veszik egy kalap ala a tinimamikat, de szerintem nem
szabadna rogton megpecsetelni mindegyiket. Azt sem ertem miert baj, ha tamogatnak a szuleim? Nem kertem toluk soha penzt, mindent mi vettunk meg, az orokolt lakasba meg hulyeseg lett volna azert nem bekoltozni, mert akkor "mindent a seggunk ala tolnak."
Én is fiatalon szültem, és teljesen igazuk van a "beszólogatóknak". Nekem is tök természetes volt, hogy a párom meg a szüleim tartanak el minket én meg élvezem a babázást. De nem az.
Sok lányt megismertem hasonló helyzetben, nagy részüknek tönkrement a kapcsolata, a szüleik előbb-utóbb megunták hogy felnőtt létére eltartatja magát a gyerekével (gyerekeivel) együtt.
Ne foglalkozz az irigykedő emberekkel...az összes aki most beszól Rád, ugyanigy a saját gyereke alá tenne mindent csak nem teheti
Örülj annak, hogy van egy egészséges babád és egy szerető családod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!