Tini mamik, fiatal anyukák veletek is így van?
Soha nem lesz elfogadott.Azért nézi le őket a társadalom,mert még egy árva napot sem dolgoztak.
Nincs munkája,lakása,pénze stb.
Az élet rendje az,hogy elvégzed az iskolát,tanulsz,szakmát szerzel dolgozol pár évet,megalapozod a jövőd,stabil párkapcsolatot építel és majd ha ez mind megvan jöhet a baba.
Miből éltek önállóan,külön?
De te még az életedben nem dolgoztál,igaz?
De gyereket szülni,azt tudsz!
2.! miért kell ennek pont ilyen sorrendben történnie? mi baj van azzal ha valaki nem így halad? valóban nem dolgoztam még, csak nyári munkáim voltak suli közben. de van saját lakásom ( igen, apuci vette, és akkor mi van? ),és van egy párom aki dolgozik, és támogató szüleim.
1. voltam...
Azért baj,mert soha semmiért nem dolgoztál meg az életben.
Mindent a feneked alá toltak.
De ez mindenkinek a saját dolga.Ha neked így jó.
Nekem nem lenne az.Büszke vagyok arra hogy dolgozom,hogy a javaimat én magam szereztem.Engem örömmel tölt el az,hogy hasznos része vagyok a társadalomnak.
Talán azért fontos a tudásod,mert át kell adni a gyermekednek.És tudod 18 évig te fogsz vele otthon tanulni.
Egyenleteket oldani meg,segíteni a háziba.Ha valamit nem ért,elmagyarázni.Vagy majd azt mondod neki,hogy sajnos ezt nem tudom,mert anya nem tanult tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!