2/9 anonim válasza:
Néha itthon aerobik, de nem rendszeresen.
3/9 anonim válasza:
gugolásozok a félévesemmel a kezembe :) ő nagyon élvezi,nekem meg nagyon jót tesz :D
4/9 anonim válasza:
Röplabdázom,heti kétszer 1,5 órát.Régen versenyszerűen,most már csak hobbi.4 éves és 8 hónapos kislányaim vannak.
5/9 anonim válasza:
A zumba nagy rajongoja vagyok, amiota ratalaltam arra az orult oktatora, aki eleg eros tempot tud diktalni es eleg jolkepzett tancos is (ferfi). Ezen kivul futni szoktam. Most szules elott allok, elorelathatoan delott lesznek majd lopott oraim (apuka segitsegevel), igy egyelore a futas marad, mert a zumbaorak estenkent vannak...
6/9 anonim válasza:
Zumba itthon, futás a szabadban, heti 3x1 órát. Addig apa az "ügyeletes" :) Te?
8/9 anonim válasza:
10 kilós gyerekkel a kezemben a 4.-re fel-lelépcsőzök. Ez annyira kifáraszt, hogy sajnos már semmihez sincs erőm. Azért néha aerobic-ozok itthon, ha jó idő van a gyerkőccel bicajozunk, de az igazi sport nekem a kisfiam után szaladgálni.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a vAlaszokat. Step aerobic.De most gondoltam a futás jobb lenne. Kevésbé időhőz kötött.
2013. okt. 15. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!