Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák. Ugye van még remény?!...

Anyukák. Ugye van még remény?!? (többi lent)

Figyelt kérdés

Első babás anyuka vagyok! 16hónapos a kisfiam. Mióta teherbe estem a libidóm szinte egyenlő a nullával!!

Van, hogy megkívánom a szexet, de az nagyon ritka és akkor is fáj a gátmetszésem helye. Kérlek mondjátok, hogy ez változni fog vagy, hogy van rá megoldás. Nem akarom, hogy ezért menjen tönkre a kapcsolatunk. Mert már így is sokat vitátunk. A párom megérti de tudom, hogy nem jó neki!!

Nagyon el vagyok keseredve!:(

2013. okt. 11. 22:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Nagyon sokszor hallani ezt a problémát,de az egy jó dolog,hogy tudatában vagy az esetleges következményekkel.Az hogy a gátmetszés még fáj illetve kellemetlen tüneteket okoz az együttlétnél előfordul.Majd idővel elmúlik.Az hogy a párodnak örömöt okozzál rengeteg más módszer is van.Azért próbálj Te is kezdeményezni,hogy érezze a törődést és azt,hogy kívánod őt.Tudom,hogy nehéz de erőszakold meg magad.Sajnos rengeteg nő kínálja tálcán magát,és ha otthon nem minden fenékig tejfel,nehogy vándorútra menjen!
2013. okt. 11. 22:52
 2/6 A kérdező kommentje:

Ettől félek én is...:(

Szeret, de ő is férfi.. Vannak igényei. Én megpróbálok mindent megtenni amire képes vagyok. Hogy jó legyen neki, olyanokat is megteszek amiket eddig soha!!!

De ennek ellenére is ott a tudat, hogy nem elég neki. Azt mondja nem.csal meg ne féljek, csak próbáljuk meg valahogy megoldani. :(

2013. okt. 11. 23:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem úgy kábé 2 évig volt nullán a libidóm. Már azt hittem, hogy többé nem is akarom. Aztán szépen lassan visszajött, ma már olyan, mint előtte volt. Szerencsémre a férjem rettentő türelmes és megértő volt ebből a szempontból is. Ugyanakkor nagyon elhidegültünk egymástól szexualitás terén. De szerencsére mára már minden rendben van. 3 éve szültem, most készülünk a kistesóra. Azt hiszem ott hibáztunk, hogy terhesség alatt se volt semmi, ezt mondtam is neki, hogy legközelebb ezt nem engedhetjük meg, talán akkor máshogy lesz.

A gátmetszés helye nekem máshogy fáj. Minden mensikor az erős napokon fáj...eddig oké is, már belenyugodtam, elfogadtam. De sajnos a minap észrevettem, hogy fáj az időjárásváltozásra is.

2013. okt. 11. 23:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy esetleg vissza kéne menni a nőgyógyászhoz hogy a gátsebet megnézze hátha valami gond van vele.Voltál a 6 hetes kontroll óta nála.Ez a lényeg,hogy odafigyelsz Rá!Sajnos illetve szerencsére nincs tapasztalatom a libidó csökkenésével ezért nem tudom mikor fog átkattanni benned a kívánalom :( .Három gyermeket szültem de mind a 3 nál végig kívántam a szexet és utána is.Alig bírtam a 6 hetet kivárni.Egy kínzás volt.A gátseb gyorsan gyógyult és a 6.hét végén már nem volt érzékeny.Ezért gondoltam hogy jó lenne megnézetni.Teljesen átérzem a helyzetedet és remélem hogy mielőbb megoldódik a problémád!Kitartás menni fog!!!
2013. okt. 11. 23:15
 5/6 anonim ***** válasza:

En pont ugy voltam mint a 3-as valaszolo. 2 ev nullas libido. Turelmes ferj...en ugyan csaszarral szultem, megis nagyon fajt minden behatolas es ezert mar rendesen feltem arrol nem is beszelve, hogy rettegtem, hogy ujra terhes leszek. A kicsink nekunk is 3 eves lesz es gyurunk a masodik gyerkocre....majdnem olyan jo egyutt lenni, mint a terhessegem elott. Van remeny!!!!!

En mar mondtam a ferjemnek, menjen, keressen valakit amig rendbe nem jovok. Tudom, hogy ez extrem, de soha almomban meg sem fordult a fejemben, hogy masert elhagyna. Inkabb csak sajnaltam, hogy nem tudtam adni neki amire szuksege volt. Azt mondta hulye vagyok.

2013. okt. 12. 06:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megnyugodtam kicsit. :)
2013. okt. 12. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!