Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van remény anyukák?! Lent.

Van remény anyukák?! Lent.

Figyelt kérdés
Én sem hittem volna hogy valaha ideáig eljutunk, de mégis. 2 éves kisfiam nappali alváshoz nem kérte a cicit, lefeküdt és elaludt.( Eddig ha nem adtam neki üvöltött mint a sakál.) Most pedig este cicizés után lefeküdt a kiságyába, és kiküldött a szobából. Megpuszilt, én is őt, jó éjszakát kívántam és kijöttem. Csend van, szerintem elaludt mindjárt belesek a szobába.( Eddig ott kellett ülnöm vagy feküdnöm mellette, attól függ, hogy hol aludt el a francia ágyon vagy az ágyába.)Remélem megtartja ezt a jó szokását, azt az egy esti cicit meg majd elveszem tőle. Ja, és most már stabilan az éjszakát is átaludja kb. 2 hete. Persze van hogy megébred, de visszaalszik magától.
2011. febr. 1. 21:32
 1/4 A kérdező kommentje:
alszik:-) Igaz a franciágyon, de egyedül aludt el. Még most sem hiszem el.
2011. febr. 1. 21:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Mi a kérdés?

Mert ezt még ne vedd állandónak... és sokszor visszaesnek egy idő után.

De legyen sikered!:-)

2011. febr. 1. 21:38
 3/4 anonim ***** válasza:

De aranyos!:-)

De mi a kérdés?!

2011. febr. 1. 21:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem kérdés segítség, azért írtam ! jelet is utána. Aki már reménytelennek látja a hasonló helyzeteket.
2011. febr. 1. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!