Anyukák! Mit sportoltok? Egy héten hányszor? Mikortól? És miért
13 hónapos lesz a fiam. 3 hónapos kora óta heti 3-5 alkalommal járok edzőterembe. Eleinte futópadot kombináltam erősítéssel, de túl sok időt vett el, úgyhogy az utóbbi 3-4 hónapban 60 percet biciklizek ún. fekvő kerékpáron "fat burning plus" programmal.
Azért kezdtem el járni, mert szörnyű volt, amit a tükörben láttam, plusz másfél órára kiszakadtam a gyerekezésből. Szerencsére anyósomra rá tudtam/tudom bízni a gyereket első perctől kezdve. Egy idő után hiányzik a mozgás, ha nem megyek, és bár súlyban max. 3-4 kilóval lettem kevesebb a 10 hónap alatt (normál, vegyes és egészséges táplálkozás és normál vérkép mellett), azt mondják, jobban nézek ki, mint terhesség előtt.
(Majdnem) minden nap hatgerinctorna, gerincferdüles miatt, legalabb 20 eves koromtol. Korlatozott mertekben, mivel nyujto gyakorlatok es erös hasedzes most nem jok.
A 2. csaszar ota, ami 2 honapja volt, a gyogytornasz altal utana javasolt gyakorlatok.
Amennyire idöt tudok szakitani ra, tehat leginkabb ejszaka felkelek.
5-ös vagyok. Én a babám 3 hónapos korában kezdtem rendszeresen sportolni és 6 hónapos koráig szoptattam, akkor ő úgy döntött, hogy nem kéri tovább és a kanalazásra tértünk át.
Fokozatosan kell belelendülni, nem kell egyből maratont futni, annyival kezdd, amennyit még jónak érzel és fokozatosan növeld a megterhelést.
táncolni járok 3 hete heti 2 alkalommal de most kinéztem magamnak a spinninget is úgyhogy jövőhéten oda is veszek bérletet és akkor egy héten 1 spinning 1 tánc,többre nemtudok a két gyerkőc mellől elszökni!
Hogy miért?
-10 kg súlyfelesleg van rajtam
-jó egy kicsit kiszakadni a gyereknevelésből
-kikapcsolja az agyam,társaságban vagyok
stb
3 éves 5 hónapos fiúk anyukája
"Megkerdezhetem hogy torna mellett tudtok szoptatni?"
Ez nem olyan mertekü, hogy annyira megizzadok, emiatt sztem nem valtoztatja meg az anyatej izet. Nem aerobic es hasonlok. A nyujto gyakorlatokat elvileg akkortol lehet, ha annyira regeneralodtam, hogy mar semmi huzo erzes nem jelentkezik, emiatt vagyok ovatos most meg, de hamarosan elkezdem, fokozatosan. Ugyanigy ha majd nem megeröltetönek erzem, a gerincgyakorlatok mellett tornaszok csipöre, combra, hasra (pl 50 felüles, 20 labemeles oldalra feküdve) is. Elsö babam 19 honapig kapott igy anyatejet, 7 hoig kizarolagos szoptatas.
6.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!