Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen babakocsit vegyünk?

Milyen babakocsit vegyünk?

Figyelt kérdés
Olvasgattam az oldalt és egyre elkeseredettebb vagyok. Olyan babakocsit szeretnénk, ami befér egy kisebb autó (punto) csomagtartójába, mivel elég sokat járunk autóval. Ne legyen nagyon nehéz, mert nem bírom majd beemelni. Tömegközlekedni csak néha kellene (havi 1 út max). És kiszolgáljon végig, lehetőleg 2 gyereket is.
2009. nov. 10. 13:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Esernyőre csukható sport babakocsi legyen.
2009. nov. 10. 13:07
 2/7 A kérdező kommentje:
És abba hogy tegyek bele egy csecsemőt (mármint bele lehet)? Januári baba lesz, ezt elfelejtettem írni. Nem fog fázni? Esetleg ajánlanátok is valamilyet?
2009. nov. 10. 13:45
 3/7 anonim ***** válasza:

Hááát. Szerintem sok gyerekkocsi ígéri magáról, hogy végig használható.

Ezzel együtt én inkább két kocsiban gondolkodnék, főleg két gyerekhez. Nem biztos, hogy drágább megoldás. Gondold végig a szempontokat egy újszülöttel és mondjuk egy tipegővel. Ami kell az újszülöttnek, nagyobbal nem, és ez csak fölöslegesen nagyítja a kocsit a második időszakban. Puff, érthető voltam?

2009. nov. 10. 13:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Igen, egyetértek. Először legyen a téli picurnak egy mózeskosaras nagykerekű babakocsi. Az első kb. 6 hónapra tökéletes, újszülöttnek jobb nem is lehetne. Jól ringatózik, és nem fázik benne a baba.

Később pedig egy sportvázas ülős, de fektethető, lábzsákos, könnyű kocsi.

Hidd el, hogy ha ügyes vagy, akkor ez a 2 kocsi olcsóbb, mint egy nagyon frankónak kikiáltott többfunkciós új csoda-babakocsi!

És praktikusabb is :)

3 gyerekes anyuka

2009. nov. 10. 19:27
 5/7 A kérdező kommentje:
A nagy kerekű, lapra csukható NEM FÉR BE A CSOMAGTARTÓBA. Majd gondoljátok télen csatakosan a hátsó ülésre teszem be? Vagy hogy vigyem el?
2009. nov. 10. 22:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Segítsen neked a nyári villám, ha ilyen megjegyzéseid vannak. Old meg a problémád!
2009. nov. 11. 10:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Bocsánatot kérek "kedves" hölgyem, hogy nem tudom, hogy a Punto csomagtartójába pontosan mekkora babakocsi fér be!

Segítséget kérsz és így reagálsz? Nem semmi vagy! :P

2009. nov. 11. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!