Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen babakocsit vegyünk...

Milyen babakocsit vegyünk télre a babámnak? Október 10 én lesz 1 éves!

Figyelt kérdés
Községben lakunk, elég hepehupásak az utak, télen nem szeretik takaritani az utakat. Szempont lenne a nagy kosár alul, legyen a tolókar egybe, ne két kis "szarvacska" legyen. Egy kézzel is könnyen lehessen irányitani. Volán busszal is szoktunk utazni, ugyhogy viszonylag könnyű és "kicsi" legyen. És ne a felső árkategóriából...Van ilyen babakocsi?:) Linkeljetek légyszi.
2011. jún. 10. 12:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem vegyetek egy sima pici babakocsit. 1 évesnek már felesleges a lábzsák, mert összerugdalja úgyis, és már ki-be fog mászkálni a kocsiból. Ha hideg van, úgyis lesz rajta overáll és be kell takarni.

Ezek az egybe-tolókarosak általában lapra csukhatók.

Én most a Hauck Malibut nézegetem (most akarok újat venni én is), de ennek eléggé kicsik a kerekei, lehet nektek ez nem lenne jó.

2011. jún. 10. 12:49
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

nekem ilyen van

jan 2.ai a gyerköc vettem bele egy bundazsákot és simán elvolt benne

mondjuk én leszedtem róla még a tálcákat meg a lábtartót mert még nem kell majd visszarakom ha igen :-))

és a kupola hátsó részét felszoktam hajtani mikor meleg van sokkal szellősebb úgy de azért rendesen árnyékol is

puha vastag a fekvőrésze

most 5 hónaposan is kényelmesen tud aludni benne és simán felviszem a metrónál a lépcsőn :-)

mi 19.990.- volt az aushanban :-)

2011. jún. 10. 13:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Én is sportkocsikat vadászok :) Az én kislányom okt. 13.-án lesz 1 éves :))

Én ilyet néztem ki, de még nem döntöttem.

[link]

[link]

2011. jún. 10. 14:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is most akarok új kocsit venni az egyévesemnek.

Valószínű ilyen lesz: [link]

Nekem fontos szempont még az átfordítható tolókar, ami pláne ahogy írtad, hogy télre kellene, neked is fontos lehet, hogy ha szél van, akkor ne szembefújja szegényt... Meg ez szélesebb mint a többi kocsi, így egy nagyobb gyerek bőven felöltöztetve is elfér benne!

2011. jún. 15. 14:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem coletto aveo 3-am van!A fiam nak is 1 évesen vettük épp azért a gondokért, amivel te is küzdesz!!

Ennek a babakocsinak csak pozitívumait tudok mondani!Elég nagy a kereke, az első fixálható, dönthető háttámla, 5pontos biztonsági őv, és nagyon könnyű!Nálunk a coop-nál 6 lépcsőfok van, de nevetve felviszem a 110kg-os gyerekemmel együtt!Nagy bevásárlókosár, rácipzározható esővédő,lábzsák, amit mellesleg soha nem rúgott le a fiam, és egy pelenkázótáska van még hozzá, ami kihajtva pelenkázó alátétként is funkcionál! 1mozdulattal kicsire csukható egy kézzel is!Én csak ajánlani tudom!Én használtan vettem kéz alól, még 4 hónap jótállással, de nem bántam meg!15ért vettem, úgy hogy 6 hónapot használta előtte a gazdája, de szinte újként kaptam meg!A huzata gyöngyvásznas, így gyors a száradása, levehető mindene, így gépben is mosható!Nagyon ajánlom!!

[link]

2011. jún. 15. 17:06
 6/6 anonim ***** válasza:
* 10kg a fiam bocs! :) nem 110!
2011. jún. 15. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!