Sport babakocsit szeretnénk? Milyen márkát javasoltok? Stabil, dönthető, kupolás, elől kihajtható karral,7kg-ig, nagy növésű 1 éves babának Bp-re.
Voltunk néhány bababoltban, de nem tudtam választani.:(
Nem tüntek stabilnak. 15e alatt kellene maradnunk, ezért talán valami jobb márka használtan? De melyik?
Új Jane kocsit vettünk egy éve, de most szervízben van, mert kitörött a kereke:(.
A lányunk már 11 kg és 83cm.
www.goldnerbaba.hu
Mi is innen rendeltünk.
Nézz szét,hátha találsz megfelelő kocsit.
üdv
Első vagyok.Én is Bertoni babakocsit vettem a Goldner Babaáruházból (itt ingyenes a kiszállítás) rendeltem ,mert a Babaszafarisok nem reagáltak egy levelemre sem.
Nekünk bevált ez a babakocsi.
Köszönöm szépen a válaszokat. A stabilitást arra értettem, hogy ne essen szét a nagyranövő babám alatt, akkor se, ha egy járdaszegélyről figyelmetlenül leugratok, mint a másik. Kaptunk egyet kölcsön, de nincs biztonsági öve, és üresen is felborult már.
Egy használt Peg Perego és ez között vacilálok: ww.teszvesz.hu/item/view/?cod=1452412690
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!