Vennétek babakocsit, ha lábzsák nélkül kapható? Most egy éves a lányom.
nem.
mégpedig azért nem mert ha valóban jó a kocsi akkor a tesónak is azt fogjuk használni és egy kisbabának mindenképp kell lábzsák.
nagy mák kell ahhoz hogy úgy szülessen hogy nem kell .
Persze.
Nem is feltétlen szükséges, de ha meg szeretnél, akkor lehet kapni olcsón használtat. Én 1500-ért vettem a teszen pl.
Mi csak nagyon nagy hidegben (-10-15 fokban) vagy nagyon nagy szélben használtuk a lábzsákot.
Attól függ, milyen kocsit szeretnél, de ha most 1 éves a lányod, akkor gondolom egy könnyű sportkocsira gondoltál, és eddig volt "normális" nagy kocsitok (gondolom lábzsákkal)
Mi olyat vettünk amihez nincs lábzsák, de nem is kellene, mert nyáron úgysem kell, télen pedig a 2 év közeli gyerkőcre hogy húzod rá? Nem fogja elviselni sem abban a kis időben sem, ha egyáltalán babakocsival mentek már akkor. Ekkora nagylány már jó meleg overált kap és járva közlekedik. Ha meg mégis lábzsák, akkor cipőstül szerintem nem nagyon lehet ráhúzni a kocsira is és a gyerkőc lábára is, hiszen már rég lelóg a lábtartóra a lába. (nekünk legalábbis olyan a lábzsákunk a "normál nagy" kocsihoz, hogy a váz alá kell húzni az alját, és nem csak a gyerkőc lábát kell beletenni.
Szóval szerintem nyugodtan vehetsz lábzsák nélküli kocsit egy ilyen nagylánynak :o)
Nekem sincs hozzá lábzsák.
Nekünk olyan babakocsi van amihez minden részét külön kellett megrendelni, habár így mi választhattunk minden egyes résznek színt.
Kemény mózes van hozzá, így a telet a mózesben volt. most már ül és még hidegebb van kellene a lábzsák, de majd jövö télen veszek hozzá. lehet maga a márkájához valót venni vagy akármilyen mást. lehet bundásat és nyárit, ezer félét, van olyan ami -30 fokik tartja a höt stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!