Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen színű babakocsit...

Milyen színű babakocsit vennétek, ami lánynak és fiúnak is jó?

Figyelt kérdés
Most lányom van, tervezzük a másodikat és nyilván nem tudjuk, hogy milyen nemű lesz majd. Azonban költség takarékosság miatt olyan színt szeretnék, ami mindkét nemnek elmegy.
2011. jún. 30. 23:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Fényvisszaverőset.
2011. jún. 30. 23:37
 2/16 anonim ***** válasza:

Szerintem a kéken és a rózsaszínen kívül minden szín uniszex, persze az árnyalatra figyelni kell.

Zöld, piros, narancssárga, bézs...

2011. jún. 30. 23:41
 3/16 anonim ***** válasza:
nekem fiam van, zöld babakocsit szerettem volna venni ha majd a kistesó lány lenne... végül nem kaptam sehol, csak kéket, így az lesz. szerintem a rózsaszín és a lila az ami egyáltalán nem uniszex, a többi belefér :)
2011. jún. 30. 23:57
 4/16 anonim ***** válasza:
nekem narancs-szürke. szerintem ez unisex, én direkt vettem,mert szeretnék tesót
2011. jún. 30. 23:59
 5/16 anonim ***** válasza:
Nekem egy kisfiam és egy kislányom van, a babakocsink piros-bézs kockás, mindkét nemhez passzol.
2011. júl. 1. 01:07
 6/16 anonim ***** válasza:
Nekünk lányunk van, és almazöldet vettünk, hogy még a leendő tesója is tudja használni akkor is , ha fiú.De a piros, a narancssárga, szürke, sárga-fekete is uniszex.
2011. júl. 1. 07:16
 7/16 anonim ***** válasza:
zöld,piros,narancs és a natúr szinek,bézs homok stb
2011. júl. 1. 07:26
 8/16 anonim ***** válasza:

Kislányom van, még babakocsizunk. Piros színűt vettünk, a sportülése, mózese piros, a hordija fekete bézs (másodjára nem tudjuk még ki van a pocakban).

Nekem ez az összeállítás fiúnak is lánynak is jó és tetszik.

2011. júl. 1. 07:48
 9/16 anonim ***** válasza:
a nagy kocsink fekete-piros,a kicsi barna -drapp
2011. júl. 1. 08:01
 10/16 anonim ***** válasza:

zöld, bézs, narancssárga jöhet.

egyébként kislányt is simán beleültetnék világoskékbe, az egyetlen szín amibe nem ültetném mindkettőt az a rózsaszín, de amúgy fiús színekbe is ülhet kislány és még a piros se gáz fiúnak. engem ez nem zavar

2011. júl. 1. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!