Szerintetek vegyünk még babakocsit vagy már hagyjuk?
Fél éves koráig mindenhová kocsival mentünk,szerette is.
Akkor azonban elkezdtünk babaklubba járni,akkor vettünk egy Mei tait.Azóta azzal megyünk mindenhová s élvezi alszik benne stb...nem nehéz de mindig megkapjuk nagyiktól(főleg az egyik dédi) h igenis kellene babakocsizni.. S multkor próbáltuk de nincs el benne. Ezek után ti vennétek(akár megfordítós karú kocsit)Egyébként 13hós kiscsajról van szó. 7-8kiló között van,75cm volt utoljára.szivesen utazik a Mt-ben:)
Én egy könnyű sportot mindenképpen vennék, mert eljön majd az idő, mikor nem bírod majd el.
Azon kívül ő is rájöhet majd, hogy jobb a kocsiban, a kislányom nemrég szokott vissza rá két hónap kitartó gyaloglás után. A babakocsi akár három éves koráig jó lehet, gondolj bele, ha nagyobb útra mentek, búcsúba vagy akárhová, ha kifárad, cipelni kell. Egy három éves pedig már nem fér el az MTben :)
Szerintem nem kell a babakocsi, ha már elmúlt 1 éves.
Jó a meitai, gondolom már a hátadra kötöd. Ha eddig megvoltál babakocsi nélkül, akkor most már ne vegyél.
Ha meg hirtelen úgy érzed, hogy kell a babakocsi, akkor vegyél egy nagyon könnyű nem ledönthető ülésest, ezek kb 5ezer ft-ba kerülnek.
Én hátra,párom még előre köti.(nem tudom rávenni h tegye hátra). Mondjuk amikor tudom hogy nyafika,meg alvi idő van(du 2kor) akkor előre kötöm fel s akkor elalsik benne.
Csipőre nem megy egyszerűen,meg asszimetrikusnak érzem magam tőle..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!