Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen babakocsit vegyünk...

Milyen babakocsit vegyünk kb.60. 000 FT körül? Ti melyiket ajánljátok?

Figyelt kérdés
Három funkciós kellene (mózes+sport+babahordozó). Totálisan tanácstalan vagyok! Segítenétek?
2011. nov. 7. 08:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ha megtehetném se vennék ennyiért babakocsit(tudom valakinek ez nem sok), tök fölösleges, használtam is lehet venni olcsón jókat. inkább félre tenném azt a pénzt vagy valami másra költeném. ezzel persze lehet h csak én vagyok igy, bocs h nem tudtam segiteni.
2011. nov. 7. 08:07
 2/11 A kérdező kommentje:
Ez a max. határ. Kösz, hogy írtál, de légyszi segítsetek, és ne kiosszatok! Mellesleg ez abszolút középár, és tök hülyének néztek egy boltban, amikor ezt az összeget mondtam. Azt felelték, hogy ők ennyiért nem tartanak babakocsit. Náluk 95.000-nél kezdődik :(.
2011. nov. 7. 08:13
 3/11 anonim ***** válasza:

Én újat vennék egy újszülöttnek. Soha nem lehet tudni, mit tároltak benne és hogyan. Hallottam már egy-két sztorit ismerőseimtől, akik használtan vettek és megbánták.

Én 63 ezerért vettem, és amíg kell babakocsi, kiszolgál. Még a második gyereket is ki fogja bírni. 15 hónapja használom, és tökéletesen működik, pedig nehéz terepen használom, minden nap.

A legközkedveltebb babakocsik mostanában ilyenek, amilyet te keresel. Semmiképp ne vegyél kis duplakerekűs babakocsit. Vettem 2-t is. Az egyetlen hátulütője ugyanis annak a babakocsinak, amit vettem, hogy elég nagy helyet foglal el összecsukva a csomagtartóban. Ezért vettem egy kisebb sportkocsit, hogy ha megyünk kocsival, akkor azt visszük. Irányíthatatlan, minden használat után olajozni kell, mert nem akar fordulni a kereke. Ez azért rossz, mert keresztbe beáll az első kereke és nem akar egyenesbe állni, így el se akar indulni.

Külföldön élek, és az volt a másik indok, hogy vettem egy kisebbet, mert úgy voltam vele, hogy azt hozom haza, ha látogatóba hazajövök. Na nem hoztam. Úgy voltam vele, majd kölcsön kérem a nővéremét. Na, az is rossz. Így vennem kellett egyet. És az is ugyanolyan rossz, irányíthatatlan vacak.

Szóval maradok a nagykerekű babakocsiknál.

Elöl kisebb, bolygósított, de szimpla (nem dupla)kerék. Tolókar egyben, állítható.

2011. nov. 7. 08:18
 4/11 Atroposz ***** válasza:

Én amit kinéztem kb 83 ezer Ft körül van és 3 éves koráig használhatja a baba. Inkább újat veszek lesz rajta garancia stb.3in 1 nem kell külön babahordozót venni.

[link]

2011. nov. 7. 08:19
 5/11 Atroposz ***** válasza:
2011. nov. 7. 08:24
 6/11 Atroposz ***** válasza:
ttp://www.olcso.hu/baba_mama/babakocsi/Pierre_cardin_PS_682_babakocsi-arak_300005414.html
2011. nov. 7. 08:25
 7/11 anonim ***** válasza:

első vagyok

bocsi nem kiosztani akartalak csak elmondtam az én véleményem, mondjuk én sem akár kiét venném meg, keresztanyám felajánlotta az övékét, természetesen ingyen, nem hiszem hogy lenne tőle bármi baja is majd a gyerekemnek.

2011. nov. 7. 08:39
 8/11 anonim ***** válasza:

ha most kéne vennünk, én lehet ilyet vennék:

[link]

a többi oldalon egy tízessel több ez a kocsi, itt most pont annyi, amennyit szeretnél rá költeni:)

Amúgy szerintem ez azért jó, mert a sport rész összecsukható a vázzal(nem foglal külön helyet a kocsiban)és a háttámla vízszintesig dönthető, nem pedig olyan mint a kagylóülés(ahogy hátrahajtod, emelkedik a lába, ezt sok baba nem szereti).

2011. nov. 7. 09:30
 9/11 anonim ***** válasza:

Atroposz, a sógornőm olyat vett amilyet elsőre belinkeltél és nagyon megbánta. Teljesen tropára mentek a kerekei már a 3. hónapban (pedig csak városban használják) és a huzata sem a legtartósabb.

Persze lehet, hogy csak ők fogtak ki rossz szériát (tavaly vették) és a mostaniak már jobbak. De mentségükre legyen mondva, hogy legalább az alkatrészeket be tudták elég könnyen szerezni a javításhoz.

2011. nov. 7. 11:00
 10/11 anonim ***** válasza:

Én szerintem ilyet fogok venni. Itt a legolcsóbb és minden van hozzá (hordozó is). Esernyőre csukható, szerintem nagyon praktikus.

[link]

2011. nov. 7. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!