12,5 kg-os kisfiamnak hol kapok reális áron egy egyszerű esernyőre csukható babakocsit? Van most valahol akció? Melyik típust ajánljátok amelyiket könnyen lehet tolni?
12,5 kg-os kisfiamnak hol kapok reális áron egy egyszerű esernyőre csukható babakocsit?
Van most valahol akció?
Melyik típust ajánljátok amelyiket könnyen lehet tolni?
Mert már nem tudom hányadikat veszem s nem forog a kerekük,egyszerűen nem lehet őket tolni.
17 hónapos s nem használjuk mindig.Csak egy egyszerű esernyőkocsira gondoltam.
Mert,ha fáradt muszáj vagyok beletenni vagy ha vásárolok,mert képtelenség kézbe vinni s szalad minden felé.
Nekunk szaladgallasra csak egy ilyen van. Konnyu, kicsi es konnyen iranyithato, raadasul nem is draga. Persze ez tenyleg csak szaladgallasra jo, mert nem donthetos, nincs csomagtaro az aljan. Bar mi a bevasarlast autoval vegezzuk, es kislanyom szinte sosem aludt babakocsiban, ugyhogy nalunk ez nem is volt szempont.
Ha ennyire egyszerure gondoltal, akkor ezt nyugodtan tudom ajanlani. Van olyan is, aminek van napvedoje is, persze az kicsivel dragabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!