Milyen babakocsit vegyünk?
6 hós kortól kellene, és csak akkor használnánk, ha a férjem is itthon van, mert én kendőben viszem egyedül a babát. (Esélytelen, hogy akár a legkönnyebb kocsit is cipelgessem a negyedikre.)
A kívánalmak:
dönthető ülés, állítható tolókar (magas a férjem), könnyű súly, de mégis masszív kocsi (szarok az utak). Esetleg Jané Nomad?
Szia!Második vagyok!Nemrég vettük!Akciós 2 szín a Brendonban!Nagyon isteni!Nem városban használom,hanem egy kis elővárosban,az utak nem tökéletesek,de nem földutak!Majdnem vízszintesig dönthető,van karfája(nekem fontos),iszonyat nagy a kupolája(nem süt a gyerek szemébe a nap,akárhogy fekszik is,ezt imádom a legjobban),széles,könnyű,és nagyon jó a fogás rajta ha meg kell emeljem.Nagyon fordulékony.Az én férjem 190 cm és ha fel van emelve a tolókar,nagyon kényelmes neki!És 155 cm vagyok és én sem nézek ki hülyén vele(van olyan kocsi,aminek a tolókarja szinte a számban van:D!Állítható a lábtartó,így amikor elalszik a lányom akkor sem lóg a lába.8 hónapos egyébként ,de még nem tud ülni magától,rendesen,így döntve nagyon szupi!Keresgéltem használtan égre-földre de a világban nem lehet kapni:(!Vettem hozzá lábzsákot,esővédőt,szúnyoghálót!És szerintem életem legjobb döntése volt ez a kocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!