Anyukák! Szerintetek bocsánatot kéne kérnem, amiért rászóltam?
Szerintem ez nem kéne, hogy mentség legyen, hogy már idős, meg nem változik... ha te tiszteletben tartod őt, ő is tartson tiszteletben téged, nem?
Szólj rá, a gyerek érdekében. Nekem férjem keresztanyja járt a nyakunkra sokat- de azt mondom hálistennek, megharagudott ránk és nem jön már 2éve, (nem is hiányzik). Nincs gyereke, de mindent jobban tudott nálam a gyereknevelésről, mikor a gyerekeim születtek.
Eljött hozzánk mikor a 3. babám születetett, 5napos volt- és megnézte. Valamelyik boltból jött, biciklivel- és mondtam neki, tök normálisan-inteligensen, hogy mosson kezet, mielőtt a picihez jön. Erre közölte velem nagy feldúlva, hogy ő nem a sz@rból jött ide hozzánk, és nem volt hajlandó kezet mosni. Ezek után nem adtam a kezébe a gyereket, és szóltam, hogy nem is érhet hozzá. És őszintén hogy ezen megsértődött, nem érdekel. Ha ennyi esze van valakinek... akkor haragudjon. Ez nem arról szól, hogy most kinek van igaza, de fel nem fogta, hogy egy újszülött immunrendszerének még túl sok egy mostalan kéz is.... szerintem nem kell magyarázni.
Ő is elmult 60éves, hajmeresztő dolgokat csinált a másik két gyerekemmel is. Komolyan nem bánom, hogy nem jár hozzánk egy ideje, nem kell miatta is résen lennem állandóan, meg azt figyelnem mikor mit csinál csakazértse úgy, mint ahogy megkérem rá... (rohadtul ki tudok ezen is akadni- nekem ne mondja senki, hogy ez csupa jóindulat, meg szeretet....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!