Drogozással vádoltam a lányom, hogy kérjek bocsánatot?
20 éves lányom van. Elég zűrös kamaszkora volt,nem vetette meg sem az alkoholt,sem a drogot. Először 14 évesen keveredett drogos társaságba, elkezdett furcsán viselkedni amit azonnal észrevettem,elvittem orvoshoz a teszt több féle kábítószert kimutatott. Akkor segítséget kértünk,abbahagyta de többször jött haza részegen.
Az apjától elváltam mert alkoholista volt , majd a válás után öngyilkos lett a volt férjem. A lányom ekkor volt 17 éves. Újra jött a drogozás,de már kokaint is szerzett.
Mindig csak megy a saját feje után..
Az elmúlt 2 hétben szinte minden nap ivott,és é tudom,hogy a társaság ahova jár ,ott mindenki drogozik.
3 napon keresztül csak azt vágtam a fejéhez hogy tudom hogy újra drogozik stb...
Majd eldurrant az agya és hozott 3 db drogtesztet a patikából,amik kimutatták hogy nem csinálta.Azt mondta ha a tesztnek nem hiszek , elmehetünk vérvételre is.
Azóta alig merek ránézni,tudom hogy miken ment végig a leszokásnál.
Bocsánatot akarsz kérni, amiért két hete "csak" iszik, de nem drogozik?
Mondjuk tényleg fura, hogy nem a kétheti részegeskedést kérted számon rajta, hanem csak a drog a mumus. Beszélgetnetek kellene, jó sokat..
Semmi baja sincs azon kívül, hogy nincs apja.
Menjen pszichológushoz. Ha szerencsétek van akkor az alkoholproblémát is tudja kezelni.
Szegény, nem volt könnyű neki :(
Szerintem elégszer eljátszotta a bizalmadat ahhoz, hogy ne kelljen bocsánatot kérned. Egyszer már visszaszokott a drogra, miért is ne kételkedhetnél.
De miért nem viszed el pszichológushoz? Ki tudja hogy mennyire pusztította már szét az agysejtjeit. Most kéne helyre ráznod őt, különben nem fog tudni teljes életet élni felnőtt korában. Ne hagyd elzülleni!
neki áll fentébb?
ne haragudj,de te is tudod hogy elvesztette a bizalmad..
még jó hogy ezek után nem hiszed el még azt sem amit kérdez.
úgy van vele az ember hogyha egyszer megtette,akkor nincs megállás.
Azért legyetek már kicsit megértőbbek könyörgöm.
Ez a szerencsétlen lány elveszítette az apját. Nem csak elváltak, hanem öngyilkos lett az apja.
Nem mindenki tud olyan könnyen túllépni a problémákon, mint az ide író tökéletes nők.
Nem azért csinálja, mert menő, vagy jó arc, hanem mert olyan veszteségeken ment keresztül, amin nem kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!