Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Te érted azt az anyát aki ha...

Te érted azt az anyát aki ha hiperaktiv gyereke homokot szór egy gyerek szemébe ahelyett, hogy jól megbünetné kérleli, hogy kérjen bocsánatot?

Figyelt kérdés

Könyörgött,puszilgatta a gyereket,azt mondogatta neki,hogy hisz a gyereke jóságában ,emlékeztetette ,hogy a gyerek megígérte tegnap,hogy megjavul .

Azt mondogatta neki,hogy menjen a másik gyerekhez kérjen bocsánapot és mondja ,hogy véletlen volt.Majd a hiperaktiv gyerek mérgesen rákiabált a másik gyerekre 2x ,hogy bocsánat,az anyuka szomorúan kézen fogta a gyereket azt,elköszönt ,majd láttam ,hogy ahogy távolabb értek folytak a könnyei .Mindezt ahelyett,hogy jól megbuntette volna.Azt tudom,hogy pszichiátriára járnak.

2013. aug. 29. 20:56
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
60%
Hát, ez elég hülye kérdés. És ha megbünteti? A gyerek megtette, amit kért az anyja, tehát a szülő elérte nála amit akart. Te meg egy szívtelen, gonosz ember vagy.
2013. aug. 29. 21:06
 2/21 anonim ***** válasza:
52%

"jól megbűntetni" alatt mit értesz? Jól megverni?

Nem szokásom a gyereket ütni verni, főleg nem közönség előtt. Szerintem félig jól tette, hogy a gyereket a bocsánatkérésre kérte, de az nem jó, ahogy megkérte rá. Nem könyörögni kellett volna...nem a gyerek a főnök, nem az anyának kellett volna meghunyászkodnia. Ha pedig a gyerekem így kér bocsánatot, akkor előröl kell kezdeni az egészet. És nem is azt kellett volna mondani a gyereknek, hogy véletlen volt. Hazugságra tanítja a gyereket. A tetteinkért vállalni kell a felelősséget. Nem kell rögtön mindenért bűntetni. Kinek folytak a könnyei?

2013. aug. 29. 21:11
 3/21 anonim ***** válasza:
52%

Megbüntetni ezért?

Az én lányom szemébe is szórt egy kisfiú homokot, és?!

Letörölgettem és játszottak tovább.

Bocsánatot kért a kicsi, és még azt szeretnéd hogy meg legyen büntetve, és mégis hogyan, adjon neki egy pofont?

Az enyémtől még bocsánatot sem kért se a kisfiú se a szülei, mégsem haragszok.

2013. aug. 29. 21:12
 4/21 anonim ***** válasza:
52%

Szerinted könnyű? Egy hiperaktív gyereknél valószínűleg nem úgy megy a nevelés, mint normális társainál. Nem irigylem őket, se a gyereket, se az anyukát. Az anyuka próbál mindent megtenni, hogy az ő gyereke is olyan legyen, mint a többi, és nap mint nap pofára esik, hogy nem sikerül. Szerinted milyen lehet minden nap újra kezdeni, és mindig felállni a kudarcokból?

Sajnálom a másik gyereket, de igazából neki már tökmindegy, hogy a másik szülő megbünteti-e a gyereket, vagy nem.

2013. aug. 29. 21:13
 5/21 anonim ***** válasza:
82%
Kedves Kérdező! Igazad van, rúgjunk még mi is bele a szegény anyukába, aki már így is épp elég nehéz helyzetben van...
2013. aug. 29. 21:15
 6/21 A kérdező kommentje:
Az anyuka sírt mikor távolabb értek .Valóban véletlen volt a homokszórás ,de a gyereket nem érdekelte,hogy a másik gyereknek mennyire fáj ,sőt idegesen tekergett az anyuka karjaiban és nem akart figyelni a jószóra .Szerintem az volt az anyuka baja ,hogy nem tudja a gyereket még egy rendes bocsánatkérésre sem rávenni
2013. aug. 29. 21:20
 7/21 anonim ***** válasza:
73%

Te sem találkoztál még sérült gyerekkel kedves kérdező, ez tisztán látszik a kérdésedből.

Furcsának tűnik, de kívánom, hogy közelebbről ismerj meg egy SNI-s (ha tudod egyáltalán mit jelent) gyereket), és utána ítélkezz!!

Mit kellett volna tennie az anyukának? Válaszold már meg légy szíves!

2013. aug. 29. 21:37
 8/21 anonim ***** válasza:
60%
Egészséges gyereket sem érdekel, ha valakinek a szemébe homokot szór, hiszen ő csak játszik, és meg sem érti, hogy ez a másiknak fájhat. Hiszen gyerek, a gyerekek nem tudnak még elvonatkoztatni a saját érzéseiktől.
2013. aug. 29. 21:41
 9/21 anonim ***** válasza:
73%

fogalmad sincs miről szól egy hiperaktív gyerek nevelése (és ezért tedd össze a két kezed!!!)de azért utána olvashatnál, ha már kérdezel

és ne ítélkezz!

2013. aug. 29. 21:45
 10/21 A kérdező kommentje:
Én ezt nem bírnám ,hogy nem tudok mit tenni a gyerekemmel,mert sehogyan sem olyan mint az átlag,nem tud úgy viselkedni ,hogy ne nézzenek bennünket.
2013. aug. 29. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!