Ti hogy viseltétek az első külön töltött éjszakát?
Mikor először volt anya és apa nélkül a pici éjszakára, pl. mamánál, rokonnál. Mennyi idős volt akkor?
Volt valami különleges oka, hogy nem veletek volt éjszaka akkor? Vagy csak szimplán "nyaralás"? (Értem ezt úgy, h pl. anyukátok megkért, had aludjon nála már a kicsi unokája)
Hogy viseltétek?
8-as vagyok, le lettem pontozva!?
Nincs baja a szüleimmel a férjemnek, csak egyensúlyt akar tartani a nagyszülők között, ami úgy sem fog sikerűlni. A gyerekek soha nem szeretik egyformán a nagyszüleiket. Anyosoméknál pedig nem akar a gyerek menni aludni, csak ha én is megyek.
Nem én pontoztalak, idetaláltak a lepontozók..:S
Az biztos h egyensúly sosem lesz, az én kisfiam is sokkal jobban szereti anyukámat, mint anyósomat. Pedig ugyanúgy járunk mindkét helyre, de érzi, h anyum jobban szereti őt..szerintem. Anyósom is imádja, de anyu sokat foglalkozik is vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!