Van egy tündéri kisbabám, mégis sokat gondolok az exemre. Más is volt így?
Van egy pár hónapos kisbabám, az apukája teljesen odavan érte és értem is, én mégis sokat gondolok a volt páromra. Még terhes voltam amikor egyszer vele álmodtam, és azóta többször is előfordult. Sokat gondolok rá, hogy mi lehet vele. Évek óta nem találkoztunk, tudja,hogy született egy kislányom. Felhívni nem merem, és nem is lenne értelme... Csak nem értem magam. Miért gondolok rá ennyit?
Volt más is így?
Ez már szörnyűen kezdődik....
Szereted a párod?
Azért álmodsz vele,mert mindig rágondolsz napközben...ez később megfogja keseríteni a kapcsolatotok.S a kisbabátok fogja meginnia levét.Lehet nem kellett volna a kisbaba ha te még nem léptél túl ezen.
Azért gondolsz rá,mert vagy szereted,vagy félsz ettől az új kialakult helyzettől,s attól félsz hogy tudod e a párod úgy szeretni mint az exed anno. Miért hívnád fel?
A pároddal kéne törődj meg a kislányoddal.Nem egy olyan személyre akivel vége,téged elfelejtett,és ezenkívül az emléke is tönkre teheti a kapcsolatotok.
Gondolj bele,te mit éreznél ha a párod írná ezt az ő exével kapcsolatosan?
Az hogy eszedbe jut, vagy álmodsz róla az nem gond, hiszen akár így is feldolgozhatod a régi életed.
Ha már fantáziálni kezdesz róla/vele, az ciki. Azt viszont Te magad tudod irányítani. Rajtad múlik, hogy mit kezdesz a gondolataiddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!