5 hetes kisbabám rendesen fejlődik és nagyon jól gyarapodik, mégis mindig éhesnek látszik és folyton enne. Lehetséges, hogy mégsem elég neki a tejem?
Onnan gondolom, hogy éhes evés után is, hogy: keres, falja az öklét, bármikor mellre teszem, elfogadja, és szopizik, sőt a lefejt tejet is elfogadja kiskanálból.
Lehet, hogy csak jó az étvágya, és szeret szopizni?
Ugye, nem lehet baja abból, ha esetleg nem kap annyit, amennyit szeretne, csak amennyi elég a normális gyarapodáshoz? Nagyon sokat van mellre téve, ennél többet már nem igazán lehet.
A enyém is 5 hetes,és amikor evés után (ált. pukkadásig eszi magát) rágja az öklét és sír, nem mindig éhes. Olyankor ha mellre teszem, szív 1-2 és utána csak cumizik a cicimmel, avn amikor el is alszik rajta.
Nálunk is bejött a cumi.
Köszönöm a válaszokat! Kicsit megnyugodtam.
Sajnos, a cumi nem jött be nálunk, már többször próbáltam, nagyon dühös lesz tőle.
Azt hiszem, inkább arra van szükség, hogy én megnyugodjak. Lehet, hogy tényleg nem mindig éhség miatt kérezkedik hozzám. Ha elég sokszor szoptatok, fejek, s a baba gyarapszik, akkor annyi tejem kell, hogy legyen, amennyire szüksége van.
Üdv mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!