Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen levest vinnétek frissen...

Milyen levest vinnétek frissen szült anyukának?

Figyelt kérdés
Én is kaptam rokonoktól, barátnőtől levest tejszaporítás gyanánt gondolom ezt illik vinni. Annyira nem vagyunk közeli kapcsolatban,hogy nagy ajándékot vigyek,meg 3. gyerkőc, így mindene meg van. Viszont mi kaptunk tőlük használtan babakocsit, etetőszéket, téli rucit, így szeretném meghálálni. Egyéb ötletek is jöhetnek! köszi! ;)

2013. szept. 30. 14:45
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
21%
Mi ezzel a gond? Nekem is hoztak, mondjuk nem csak levest, hanem komplett ebédet.
2013. szept. 30. 14:49
 2/21 anonim ***** válasza:
Hat ha nem vagytok közeli kapcsolatban, akkor levest pont nem kellene... Inkabb vigEl neki egy csomag pelust vagy a gyereknek egy apró játékot.
2013. szept. 30. 14:49
 3/21 anonim ***** válasza:
Ja, vigyél pl a szokásost: üdítő, banán, péksüti. Amit nem eszik meg, a kicsik megeszik, hazaküldi.
2013. szept. 30. 14:50
 4/21 anonim ***** válasza:
58%

Amilyet szeret, ha lehet nem káposztás, babos, hátha nem szereti a baba pocakja. Rántott leves ami nekem nagyon jó volt, meg a húsleves az, amit talán mindenki szeret. Aztán esetleg tejszaporító tea, valami süti (annak biztosan nem áll neki, és a másik két gyerek is biztosan örülne neki) Fürdető a babának, vagy testápoló, esetleg c vitamin(elsőre lehet hülyén hangzik, de szerintem nem az valami mellé). Kis sapiból sem elég soha, meg az előke is ilyen.

Na nem úgy értem, hogy ezt mind, csak írtam amik eszembe jutottak, hasznosak lehetnek, és talán nem nagy összegek még egyben sem feltétlenül.

2013. szept. 30. 14:50
 5/21 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Önmagáéban tényleg hülyén néz ki a leves. Gyümölcslét inkább. Meg esetleg popsitörlő.
2013. szept. 30. 14:51
 6/21 anonim ***** válasza:
4es vagyok, a pelus jutott még eszembe, és popsitörlő.
2013. szept. 30. 14:51
 7/21 anonim ***** válasza:
100%-os natúr- és gyümölcslevek, törlőkendő, egyszerűbb sütemény (pogácsa?), stb.
2013. szept. 30. 14:53
 8/21 anonim ***** válasza:
Amit szeret. Ha nem vagy benne biztos, hívd fel a férjét és kérdezd meg tőle.
2013. szept. 30. 14:57
 9/21 anonim ***** válasza:

Ha ő azt akar vinni,akkor vigyen

ÉN májgaluska levest ettem majd egy hétig..semmi étvágxam nem volt. ( persze ha szereti )

Májgaluska,paradicsom,raguleves

Nem megszokott babalátogatós "ajándék " , de aranyos,és figyelmes

2013. szept. 30. 14:59
 10/21 A kérdező kommentje:

nem a kórházba!

itt laknak a szomszédban! majd ha haza jött,milyet vigyek?

2013. szept. 30. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!