Mennyire tartod magad türelmes Anyukának?
Figyelt kérdés
Elégedett vagy magaddal ilyen téren?2013. szept. 25. 18:39
1/9 gabszem válasza:
Hát én nagyon türelmetlen vagyok sokszor, utálom is ezt magamban, de nagyon fáradt vagyok, mert éjszaka van hogy sokat fent van a babám (19 hós) és hát nem mindig tudok türelmes lenni. Ráadásul most feszíti is a húrt a Kisasszony... Nehéz sokszor okosan, nyugodtan reagálni.
2/9 anonim válasza:
Lehetnék időnként türelmesebb is, de azért összességében nem vészes a dolog.
3/9 anonim válasza:
A gyerekkel az esetek 99%-aban turelmes vagyok abszolut. Sajnos en mindent a ferjemen vezetek le... :(
4/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagyok türelmes.
Rengetegszer üvöltözök a lányommal.
5/9 anonim válasza:
nem tartom magam türelmesnek és szégyellem is magam miatta.
6/9 anonim válasza:
Sajnos lehetnék én is 100x türelmesebb az imádott gyermekemmel,de alapból nem vagyok türelmes természet sajnos...
Pedig nagyon igyekszem és szégyellem is magam sokszor :-(
7/9 anonim válasza:
Szerintem elég türelmes vagyok, de azért vannak rosszabb napjaim, mikor hamar szakad a cérna....
:)
MIkor középső fiam a dackorszakát elkezdte voltak napok, mikor este lefeküdtem aludni és átgondoltam a napomat és valahogy azt éreztem, hogy úristen, egész nap csak ordítottam vele.... Akkor próbáltam még több türelmet magamra erőltetni- több-kevesebb sikerel. Mióta a dackorszaka lecsengett- azóta megint csendes a házunk. :)
8/9 anonim válasza:
Eléggé. De ha elszakad a cérna, akkor nagy gáz van, a gyereket olyankor próbálom minél messzebb tartani magamtól, mert nem vagyok olyankor kedves. Szóval elégedett semmiképpen nem vagyok a konfliktuskezelő módszereimmel. Próbálok változni, és sokszor nagyon szégyellem magam, amiért goromba vagyok.
9/9 anonim válasza:
Ez nagyon változó. Attól függ milyen papucsban kelltem fel. Persze ettől függetlenül mindig probálok nagyon türelmes lenni. Csak sajnos nem mindig sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!