Ha az apjuk nem türelmes és nem kedves a gyerekekhez, mit tennél a helyemben?
Figyelt kérdés
Időnként kifejezetten gonosznak látom. Pl nem sikerül vmi a másfél évesnek, képes lehülyézni. Ha nyafog, megcsípkedi, hogy legyen miért nyávogni. Ha rászólok érte, akkor elkényeztetett idiótákat nevelek... Nem hajlandó felfogni, elfogadni, hogy mit mikor lehet egyáltalán elvárni egy kisgyermektől :(. Régebben nem volt ilyen, nem is ilyennek ismertem meg... A legnagyobb gyerekünk mikor nyaralni volt, még azt is mondogatta, hogy neki egyáltalán nem hiányzik :(. Nem tudom mikor és miért lett ekkora szemét. Az sem igazán érdekli, hogy ha szükségük lenne vmire. Mit próbálhatnék mèg? Már annyit beszéltem eredménytelenül, hogy elkezdeni sincs kedvem. Sajnos a legkisebb még csecsemő, ezért nem mostanában tudok újra dolgozni, néha azt gondolom, túlságosan nyeregben érzi magát, hogy úgymond rá vagyunk utalva. Mi lehet ez, mi a megoldás? (bocsi, ha kissé kusza lenne)2013. aug. 21. 21:26
2/5 anonim válasza:
Fűűű de gáz. Nehéz helyzetben vagy. Nem tudsz pár napra/hétre a szüleidhez költözni (még sulikezdés előtt), és akkor ráébred a párod hogy nem annyira alapvető hogy Ti vagytok neki. Általában akkor jön rá az ember hogy mennyire szeret valakit, amikor az nincs ott. Hátha majd jobban megbecsül titeket.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtatok! Hogy őt hogy nevelték? Ahogy az agresszív alkoholisták képesek gyereket nevelni... Az a szörnyű, hogy amikor a első pici volt, teljesen máshogy állt mindenhez, jó apának és férjnek gondoltam. Tényleg a tenyerén hordozta a kislányunkat is, engem is. Mostani helyzettel össze se lehet hasonlítani. Voltunk távol 2 hétig a gyerekekkel. Eredménye: míg oda voltunk, nem volt ekkora kupi... Kb bánom, hogy nem maradtunk ott.
2013. aug. 21. 21:50
4/5 anonim válasza:
Vmi okának kell lennie, hogy így megváltozott. Nem lehet az pl, hogy a gyerekek miatt nincs elég időtök egymásra, mint férj és feleség, és emiatt a gyerekeket bűnteti? Persze, tudom nem ez a megoldás, de a férfiak más szemmel nézik a világot.
5/5 anonim válasza:
Az én férjem sem türelmes ,sajnos.
Én ezt próbálom tompítani,általában sikerül is.
Az a baj,hogy túl sokat kell velük lennie hármasban,mert olyan a munkarendünk,hogy egyenlő időt vagyunk távol itthonról.
Sajnos őt a nagyszülei nevelték,mert az apja külföldön dolgozott,anyja meg itthon,így semmi családkép/apakép nincs előtte,én próbálom formálni,már nagyon sokat változott...
Nekem inkább az hiányzik,hogy nem játszik velük,nem olvas mesét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!