Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 8 hónapos terhes vagyok. Ti...

8 hónapos terhes vagyok. Ti vinnétek oviba a 4 éves gyerkőcötöket?

Figyelt kérdés
1 hónapom van hátra a szülésig. Sajnos alig tudok már mozogni. Már 2 hete (amióta nem dolgozom) nem viszem a lányomat oviba. Vártam már, hogy együtt legyünk, de sajnos nagyon nehéz tartani Vele az iramot. Ő örökmozgó, menne mindenhová, de én néha még a házimunkát is alig tudom ellátni. Ma be kellett vinnem az oviba, mert orvoshoz kellett mennem, nem tudott senki sem vigyázni Rá.De hiányzik! Ő örült, hogy ment, de velem is szeret lenni. Nem tudom mit tegyek. Én szívem szerint minél több időt töltenék Vele, hiszen ez az utolsó hónapunk csak kettesben. Ti mit tennétek?
2013. jún. 25. 15:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Nehéz kérdés. Attól függ mennyire esik nehezedre a mindennapi élet, ezt meg csak te érezheted. Ha csak nagyon nem muszáj én nem vinném.
2013. jún. 25. 15:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Vidd csak fél napra,akkor pihensz is és vele is vagy.
2013. jún. 25. 15:26
 3/7 anonim ***** válasza:

Szinte ugyanebben a cipőben vagyok. 35+4 hetes vagyok, lányom 3,5 éves. Ő jár oviba, heti 1 napot marad itthon velem, mint pl ma is. A többi napon 8tól 15.30ig oviban van. Ez így neki is elég, mert nagyon szereti az ovit, és nekem is bőven elég, mivel nem bírom már vele az iramot. Nálunk júli 29ig lesz ügyeletes ovi, a lányom járni fog ameddig csak lehet. Én júli 27re vagyok kiírva. Ha hamarabb megszületik a kistesó, akkor onnantól már nem fogom vinni oviba, de ha kihúzom végig, akkor a lányom is végig fog járni. Így is elég lesz az augusztus, a picivel és a naggyal egy hónapig segítség nélkül.

Szerintem te is vidd oviba, heti 1-2x pedig maradjon otthon veled. Így mindenki jól jár.

2013. jún. 25. 15:26
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Kedves Utolsó! Én is úgy gondoltam, hogy talán menjen a héten 2X, de az oviban kemény összevonások vannak, még ők sem tudják ki megy szabira. Idegen óvónénikhez nem szívesen küldeném.

2013. jún. 25. 15:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Ja, én is csak max. július végéig vinném, augusztusban semmiképp sem. Jó babavárást Neked is!
2013. jún. 25. 15:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Én 9-12:30-ig viszem heti 2szer, én vizsgálaton vagyok akkor. Pár nap mulva szülök. Addig oviban lesz amig én korhazban. Aztán nem megy többet nyáron.

Ennyit szeret bent lenni a barátaival, viszont nem alszik így azt nem szeretné ha du bent kéne lennie.

2013. jún. 25. 16:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a Te válaszodat is! Közben kiderült, hogy még 2 hétig lesznek az ovijukban, utána másikkal összevonva. Így még 2 hétig tud menni. Azt fogom csinálni, hogy egy héten 2x megy, de egész nap. Akkor biztosan mindent elintézek és még pihenek is. Az utolsó két hetet pedig valahogy majd csak kihúzzuk a szülésig:-)
2013. jún. 25. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!