8 hónapos terhes vagyok. Ti vinnétek oviba a 4 éves gyerkőcötöket?
Szinte ugyanebben a cipőben vagyok. 35+4 hetes vagyok, lányom 3,5 éves. Ő jár oviba, heti 1 napot marad itthon velem, mint pl ma is. A többi napon 8tól 15.30ig oviban van. Ez így neki is elég, mert nagyon szereti az ovit, és nekem is bőven elég, mivel nem bírom már vele az iramot. Nálunk júli 29ig lesz ügyeletes ovi, a lányom járni fog ameddig csak lehet. Én júli 27re vagyok kiírva. Ha hamarabb megszületik a kistesó, akkor onnantól már nem fogom vinni oviba, de ha kihúzom végig, akkor a lányom is végig fog járni. Így is elég lesz az augusztus, a picivel és a naggyal egy hónapig segítség nélkül.
Szerintem te is vidd oviba, heti 1-2x pedig maradjon otthon veled. Így mindenki jól jár.
Köszönöm a válaszokat.
Kedves Utolsó! Én is úgy gondoltam, hogy talán menjen a héten 2X, de az oviban kemény összevonások vannak, még ők sem tudják ki megy szabira. Idegen óvónénikhez nem szívesen küldeném.
Én 9-12:30-ig viszem heti 2szer, én vizsgálaton vagyok akkor. Pár nap mulva szülök. Addig oviban lesz amig én korhazban. Aztán nem megy többet nyáron.
Ennyit szeret bent lenni a barátaival, viszont nem alszik így azt nem szeretné ha du bent kéne lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!