Mi oka lehet egy embernek ilyesmit írni?
A Nők Lapja magazinban olvastam egy levelet V. Kulcsár Ildikónak, amiben egy harmincas nő (Anonim) azt kérdezi tőle, selejt-e amiért nem akar gyereket. A válasz természetesen nem volt. Ezzel eddig semmi bajom. A következő héten többen is reagátak a levélre. Néhányat közöltek is, az egyiken eléggé meglepődtem:
"Egyet értek Anonimmal Én sem akarok gyereket. Felesleges nyűg. Az ember élhetne boldogan, kettesben a párjával, és akkor jön az a zavaró tényező. A munkáról karrierről nem is beszélve... Semmi szeretnivaló nincs a gyerekekben, csak undorodni lehet tőlük. Megmondom őszintén: ha Anonimnak nem lenne párja, és nekem se lenne kedvesem, habozás nélkül felajánlanám neki a szerelmemet, mert én olyan nőt keresek, aki utálja a kölyköket.Nem ő a selejtes, hanem azok akik gyerekre vágynak."
Egy férfi olvasójuk
Nincs ezzel semmi gond. Nem akar gyereket és jobb is így. Neki.... Na meg nekünk is.
A stílusa viszont csapnivaló, bunkó és tapló. Ez viszont nincs összefüggésben azzal, hogy nem akar gyereket. Valószínűleg egy önző majom, akit mindenki utál a környezetében.
Miért selejt? Ha ő undorosik, akkor neki ne legyen! Ez miért baj? Nem mindenkinek a gyerek az élete. Lehet, hoyg a munkájának él, vagy magának, az autóknak, vagy a világbékének..
atól lehet, hoyg nagyon értékes ember, hoyg spec. a gyerekekeket utálja.Taknyosak, nyálasak, nem mindenki szereti, akinek nincs. Nekem van, én szeretem.De sokan nem.Jobb, hogy bevallja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!