Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi oka lehet egy embernek...

Mi oka lehet egy embernek ilyesmit írni?

Figyelt kérdés

A Nők Lapja magazinban olvastam egy levelet V. Kulcsár Ildikónak, amiben egy harmincas nő (Anonim) azt kérdezi tőle, selejt-e amiért nem akar gyereket. A válasz természetesen nem volt. Ezzel eddig semmi bajom. A következő héten többen is reagátak a levélre. Néhányat közöltek is, az egyiken eléggé meglepődtem:

"Egyet értek Anonimmal Én sem akarok gyereket. Felesleges nyűg. Az ember élhetne boldogan, kettesben a párjával, és akkor jön az a zavaró tényező. A munkáról karrierről nem is beszélve... Semmi szeretnivaló nincs a gyerekekben, csak undorodni lehet tőlük. Megmondom őszintén: ha Anonimnak nem lenne párja, és nekem se lenne kedvesem, habozás nélkül felajánlanám neki a szerelmemet, mert én olyan nőt keresek, aki utálja a kölyköket.Nem ő a selejtes, hanem azok akik gyerekre vágynak."

Egy férfi olvasójuk

2009. nov. 6. 15:04
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
66%
Mindketten selejtek!!
2009. nov. 6. 15:06
 2/25 anonim ***** válasza:
70%
ők a selejtek.
2009. nov. 6. 15:18
 3/25 anonim ***** válasza:
88%
vagy félnek valamitől, vagy csalódtak valakiben. mindenképp pszichés dolog van mögötte.
2009. nov. 6. 15:23
 4/25 anonim ***** válasza:
75%

aki valamiért nagyot csalodott,az írhat ilyent..lehet valamikor volt egy Nő az életében,és családot szeretett volna tőle,de a Nő elhagyta....

vagy tényleg selejt...

2009. nov. 6. 15:24
 5/25 anonim ***** válasza:
68%

Ez egy selejt pasi.

Az rendben, hogy nem akar gyereket, én ezt elfogadom és tiszteletben tartom, de hogy így beszéljen másról, ez abnormális.

Szerintem ez egy marslakó :))

2009. nov. 6. 15:43
 6/25 anonim ***** válasza:
62%

Az a selejt akik ilyeneket írnak.Nem értem hogy mit nem lehet szeretni a gyerekekben!!Én imádom őket!Alig várom hogy legyen babám!

22/L

2009. nov. 6. 15:45
 7/25 anonim ***** válasza:
69%
SZia! Ennek sok minden áll a hátterében: nagy csalódások, de nem csak egy társban csalódhatott hanem saját anyukájában is ami ezt hozza ki magából. Ez igenis elítélendő akár nő akár férfi. Nem poénból van kitalálva hogy családok születnek, hogy férfi és nőnek van babája. Minden ettől eltérő dolog abnormális, pszichikai abnormalitás áll a háttérben. Az a még undorítóbb ha mindezt egy nő véli így. Márpedig ennek az embernek van párja. Akasztani valók mind az ilyenek...
2009. nov. 6. 16:37
 8/25 anonim ***** válasza:
81%
Érzelmileg igen szegény...ne is legyen gyerek sose, mert nagyon rossz élete lenne annak a gyereknek mellette.
2009. nov. 6. 16:53
 9/25 anonim ***** válasza:
84%
Jobb is, hogy nem szaporodnak az ilyen "mutánsok"... (ezt nem a véleményük miatt írom, mindenki úgy gondolja, ahogy akarja, de nehogy már selejtes legyek, amiért gyereket akarok)
2009. nov. 6. 17:36
 10/25 anonim ***** válasza:
81%

Akkor ezek szerint az ő anyja meg apja is selejtes,hogy megszülte őt?Meg minek akar szerelmet az ilyen,mikor a gyermek a szerelem gyümölcse,kettejük vére..nem értem!

De azt a nőt sem aki ilyennel szóba áll,ha szóba áll..

15hós baba mamája

2009. nov. 6. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!