Mi oka lehet egy embernek ilyesmit írni?
A Nők Lapja magazinban olvastam egy levelet V. Kulcsár Ildikónak, amiben egy harmincas nő (Anonim) azt kérdezi tőle, selejt-e amiért nem akar gyereket. A válasz természetesen nem volt. Ezzel eddig semmi bajom. A következő héten többen is reagátak a levélre. Néhányat közöltek is, az egyiken eléggé meglepődtem:
"Egyet értek Anonimmal Én sem akarok gyereket. Felesleges nyűg. Az ember élhetne boldogan, kettesben a párjával, és akkor jön az a zavaró tényező. A munkáról karrierről nem is beszélve... Semmi szeretnivaló nincs a gyerekekben, csak undorodni lehet tőlük. Megmondom őszintén: ha Anonimnak nem lenne párja, és nekem se lenne kedvesem, habozás nélkül felajánlanám neki a szerelmemet, mert én olyan nőt keresek, aki utálja a kölyköket.Nem ő a selejtes, hanem azok akik gyerekre vágynak."
Egy férfi olvasójuk
aki valamiért nagyot csalodott,az írhat ilyent..lehet valamikor volt egy Nő az életében,és családot szeretett volna tőle,de a Nő elhagyta....
vagy tényleg selejt...
Ez egy selejt pasi.
Az rendben, hogy nem akar gyereket, én ezt elfogadom és tiszteletben tartom, de hogy így beszéljen másról, ez abnormális.
Szerintem ez egy marslakó :))
Az a selejt akik ilyeneket írnak.Nem értem hogy mit nem lehet szeretni a gyerekekben!!Én imádom őket!Alig várom hogy legyen babám!
22/L
Akkor ezek szerint az ő anyja meg apja is selejtes,hogy megszülte őt?Meg minek akar szerelmet az ilyen,mikor a gyermek a szerelem gyümölcse,kettejük vére..nem értem!
De azt a nőt sem aki ilyennel szóba áll,ha szóba áll..
15hós baba mamája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!