Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kismamák, akik 30. -38 hetesek...

Kismamák, akik 30. -38 hetesek! Lenne kedvetek szülés előtt szülés utáni történetekhez amik blogban olvashatóak lennének?

Figyelt kérdés

Most vagyok 39+2 napos kismama! A terhességem eleje óta vezetem a blogomat, amit sokan látogatnak.

Olyan kismamikat keresek, akik hajlandóak lennének 2 hetente kb. beszámolót írni az állapotukról, pocakosan s mikor meg van a pici!

Kb 3-4 kismamát keresek! :-) Képet is lehet megosztani, illetve elküldeni nekem!

Olyan történeteket, amiben valóban pozitív élményként éljük meg a kismamaságot, illetve a kisbabás korszakot!:-)

2013. szept. 21. 19:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi a blogod címe?
2013. szept. 21. 20:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Elküldöm privátban, nem reklámozom:-) ha jól tudom, azt nem lehet.
2013. szept. 21. 20:03
 3/4 anonim ***** válasza:

szia, nekem is elküldheted.

Én az első terhességemről a naplómba írtam, elképesztő jó visszanézni. Most is írok róla, mert ismét terhes vagyok..

2013. szept. 21. 21:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia!Engem is érdekelne a blogod.:-)
2013. szept. 23. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!