Az nagyon veszélyes, ha a méhlepény a hátsó falon, mélyen tapad, a belső méhszájat fedi?
Figyelt kérdés
Dokihoz még nem mentem, ma voltam UH-on, de ott megnyugtattak, hogy még följebb kúszhat. Viszont úgy tudom, hogy így nagy az esélye, hogy leválljon,pl. méhösszehúzódások (orgazmus) hatására, és valakit emiatt veszélyeztetett terhesnek is minősítenek. Volt valakinek hasonló?2009. nov. 5. 15:53
1/2 anonim válasza:
Igen,veszélyes mindkettőtökre.Nekem vérzés is volt miatta,12 hetet feküdtem kórházban,de nem kúszott feljebb.Végül le is vált a lepény,a 41.héten..szerencse hogy kórházban voltam,különben most nem lenne gyerekem...de szerencsére élünk és virulunk,a császármetszés mindkttőnket megmentett.Nem ijesztgetni akarlak,de feküdj sokat,ne szexelj,ne emelgess...stb amíg feljebb nem megy.Ha nem megy feljebb,akkor csak császárral szülhestsz majd,mert a méhszájon is rajta van.
2/2 anonim válasza:
Igen, ahogy a méh növekszik, még feljebb mehet. amiatt lehet gond, hogy a méhszájat fedi. Könnyen vérzés alakulhat ki. Emiatt legtöbbször fekvést vagy nagyon sok pihenést és szextilalmat rendel az orvos. Bár nekem nem fedte a méhszájat, csak lent volt. A 32. hétre húzódott fel annyira, hogy nem okozott gondot a szülésnél. Ja! azt nem írtam, hogy ha végig a méhszájon marad, nem szülhetsz simán, mert elzárja a kiutat vagy ha eléri a méhszájat, akkor erős vérzést okozhat. De Neked addig még sok időd van. Pihenj addig is, míg nem mész a dokihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!