Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Többgyerekes szülők miért...

Többgyerekes szülők miért gondolják, hogy rájuk nem vonatkoznak a hétköznapi szabályok?

Figyelt kérdés
Gondolok itt,boltban, nem rohangál visítva a gyerek,nem lép rá a másik lábára,bankban nem hagyja ,hogy oda fusson mindenkihez ügyintézés közben,moziban nem hagyja végig beszélni a gyereket film vetítés közben, a ház előtt nem csoportosul más többgyerekes szülőkkel szinte hordába verődve és magukból kikelve üvöltenek fél napig. Baba kocsit a járdán leálló,beszélgető anyuka aki nem megy félre,pedig senki nem fér el mellette, Sorolhatnám ,stb,stb.

2013. szept. 17. 10:53
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:

Neked se ártana egy értelmező kéziszótár,"kedves" kérdező!

Neked semmi sem jó? Az se ha valaki neveli a gyerekót, az sem, ha nem neveli! A gyerekek zavarnak a leginkább én úgy látom!

Netán azárt zavarnak a gyerekek, mert te magad is az vagy?

2013. szept. 18. 20:41
 32/61 anonim ***** válasza:
31%

A gyerekek aranyosak, kedvesek, nyitottak, érdeklődők... Nem születnek rossznak...

Sokszor elnézem, amikor a 2,5 éves kisfiam odamegy valakihez és rámosolyog, hogy hogyan reagálnak az emberek. Van aki visszamosolyog, megkérdezi: "hogy hívnak?", míg másokról lerí az utálat. Az utóbbit csak sajnálni tudom, illetve mindenkit akit zavarnak a gyerekek. Én pedig nem fogom azért megverni, mert ő érdeklődik és kedveskedik más embereknek.

A 16-osnak és neked kedves kérdező tényleg egy tanyára kellene költözni, mert menthetetlenül rosszindulatú és bunkó emberek vagytok, és nem emberek közé valók.

Nekem két egyetemista és két picike van. Gondolod a nagyok amikor kicsik voltak állandóan verve voltak, hogy ne rohangálj, ne beszélj, ne barátkozz másokkal? Nem, én is mindig utáltam az ilyen embereket mint te...és lám a fiúk felnőttek és csodálatos emberek lettek belőlük. Okosak, értelmesek, udvariasak, és a legfontosabb, hogy szeretik a gyerekeket, nem olyanok mint te!

Ha nem tetszik ez a világ, neked és azoknak akik nem szeretik a gyerekeket, vagy zavarják őket, javaslom a túlvilágot!!!

2013. szept. 18. 23:59
 33/61 anonim ***** válasza:

Igazad van, kérdező, és én megértem, hogy idegesítenek ezek az emberek! Nagyon ijesztő lehet mikor ráébredsz, hogy a hozzád hasonló mentalitású emberekből válnak majd olyanok, akiket annyira gyűlölsz most! :)

"beszélgető anyuka aki nem megy félre,pedig senki nem fér el mellette" nyilván neked is ugyanannyi energia, mint neki, de ahelyett hogy továbblépnél eme"életed legfontosabb" problémáján, te még mindig ezen pörögsz!

Mi ez az "azt hiszi, hogy szült és neki mindent szabad"? Ők mondták ezt így, hogy a szülés tényével mindent lehet, vagy csak a te kis világodban létezik ez a magyarázat erre a dologra!

Tudod, hála az égnek a világ nem ennyire egyszínű! Nem lehetséges, hogy szimplán idióta emberekkel vagy körbevéve (persze téged is ideértve)?

2013. szept. 19. 08:10
 34/61 anonim ***** válasza:
100%
25:-ös vagyok.Nem nem kell sem kitüntetés sem pedig dicséret mert nevelem a saját gyerekemet. Mert tudom jól hogy ez a természetes, hiszen én és a párom válalltuk így a mi kötelességünk gondoskodni róla. Megtanítani neki mi az ami helyes és mi nem az. Csak hogy kioktatást nem kérünk. Pláne nem egy névtelen oldalon egy unatkozó megkeseredett embertől aki mindenben csak a rosszat látja és képes bele kötni mindenbe ami nem úgy alakul ahogy elképzeli. A gyerekek nem állatok nem lehet őket idomítani. Csupán oda figyelni rájuk és szeretni óvni őket.
2013. szept. 19. 12:04
 35/61 Girgoy ***** válasza:
Kedves kérdező! Ezt a kérdést akkor tedd fel, amikor Neked is 3 gyereked lesz. Garantálom, hogy másképp látod majd a dolgokat...
2013. szept. 19. 12:12
 36/61 A kérdező kommentje:

Vártam egy ilyen választ.

Nem akarok három gyereket köszönöm,én nem vagyok meggondolatlan,mint sokan mások.

2013. szept. 19. 17:48
 37/61 anonim ***** válasza:
60%

Off. 4 gyerkőcöm van,van közte "friss"2 éves,soha nem hangoskodik!! és egyik sem hangoskodott soha az utcán,vagy ha voltunk valahol!!!- ezt arra írnám,aki felvetette,hogy egy két évesnek nem lehet megmagyarázni- hát dehogy nem! Ha kérem,hogy halkabban,mert,akkor halkabbak a gyerekek-a "friss" 2 éves is!!! Itthon tudnak hangosak lenni,ha kérem,hogy halkabban,mert a legkisebb aludna,akkor halkabbak. Miért van ez????

Nem kell egymást sértegetni! Hiába van 4 gyerkőcöm,megértem a Kérdezőt! Aki nem képes megérteni,az maga is az a típus,aki nem áll arrább,aki nem képes megnevelni a gyerekét,aki csak azért szülte,hogy legyen,csak nem meri bevallani magának sem!

Ahelyett,hogy lenézitek- tisztelet a kivételnek- a kérdezőt,nézzetek magatokba-de tényleg!!!! Én már megtettem,és nem is vagyok bunkó,kötekedő! Kiállok a kérdezőért,és bízom benne,hogy ha a Hölgynek több gyereke lesz sem lesz olyan tuskó,akiket most nem bír!!

Igen,lehet mondani az utat foglalóknak,hogy legyenek kedvesek elengedni,de ha eleve lenne annyi bennük,hogy a járda mellé állnak-vagy legalább a szélére,akkor nem lenne senki ideges,mert lehet más miatt bosszankodunk,de utána ez is a listánkra kerül... Tudom magamról is,én is valami miatt kivagyok,az már csak a hab a tortán,ha valami ilyesmi van.

Szóval nem kell sértegetni senkit! Ha nincs épkézláb válaszotok,nyugodtan lapozzatok,mert semmivel nem vagytok jobbak senkinél,hiába képzelitek azt!- Tisztelet a kivételnek!!!

2013. szept. 19. 17:49
 38/61 anonim ***** válasza:

Off. 4 gyerkőcöm van,akkor én is meggondolatlan vagyok?

Ez nagyon meggondolatlan kijelentés volt a részedről!!- jó,akinek nem inge,ne vegye magára,de azért erre ugrani fognak,azt tudod!! -vagy szítani akarod a tüzet??

2013. szept. 19. 17:50
 39/61 A kérdező kommentje:

Meg is írtad a választ ,akinek nem inge ne vegye magára,köszönöm a megértést amúgy.

Ha jól megnézed azok háborognak a leginkább akik magukra ismertek,ezeket a dolgokat nem én találtam ki ezek tények. Az igazság meg fáj sokaknak arról nem tehetek.

2013. szept. 19. 18:10
 40/61 anonim ***** válasza:
De leginkább a kérdező hàborog...:-)
2013. szept. 19. 18:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!