Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Többgyerekes szülők miért...

Többgyerekes szülők miért gondolják, hogy rájuk nem vonatkoznak a hétköznapi szabályok?

Figyelt kérdés
Gondolok itt,boltban, nem rohangál visítva a gyerek,nem lép rá a másik lábára,bankban nem hagyja ,hogy oda fusson mindenkihez ügyintézés közben,moziban nem hagyja végig beszélni a gyereket film vetítés közben, a ház előtt nem csoportosul más többgyerekes szülőkkel szinte hordába verődve és magukból kikelve üvöltenek fél napig. Baba kocsit a járdán leálló,beszélgető anyuka aki nem megy félre,pedig senki nem fér el mellette, Sorolhatnám ,stb,stb.

2013. szept. 17. 10:53
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
93%

Néha még az 1!! gyerekesek is olyanok tudnak lenni,hogy le tudnám ütni! de komolyan!!

Nekem 4 van. Nem vagyok még 30 éves,de velem foglalkoztak annyit a szüleim,hogy tudjam hogy kell viselkedni és ne legyek beképzelt majom,és ezt próbálom a gyermekeimnek is tanítani!-szerencsére sikeresen.

Viszont-mint sok gyerekes-az elég frusztráló,hogy akiknek nincs gyereke,előre tolakszik a sorban,mert Ő siet- elhiszem,a gyerekkel jobban ráérek,de azért elég tuskó dolog,amikor az ordító gyerekre mondják,hogy jaj de aranyos,miért sír,és már be is előztek! . Elég idegesítő az is,amikor a babakocsit tolnám,és a járdán beszélgetnek,a kerékpárt oda teszik,mert lusták a járda melletti tárolóba tenni,és a járda akkora,hogy egy kisebb babakocsi is éppen csak elfér! Elég idegtépő az is,amikor a babakocsival nem tudok bemenni csak úgy egyszerűen a postára,és amikor a kilincsért nyúlok,látom valaki bentről lenyomta,és kinyitja,és majd felborít,úgy rohan ki (ez konkrétan egy idősebb "úr" volt).

Én a járdát közlekedésre használom. Ha jönnek velem szemben,ha látom,hogy van annyi a szembejövőben,hogy a járda szélén megy,akkor én is úgy tolom a babakocsit,hogy inkább a járda mellé lógjon a kereke,hogy biztosan elférjen- ha képes a járda közepén menni (mert van ilyen!!),akkor éppen egy kicsit tolom lentebb,utalva arra,hogy nem vagyok tuskó,neked sem kéne annak lenned!

Ha a gyerekek nem húzódnak le,mert annyira fecsegnek,akkor elnézést szoktam kérni,és megköszönni,hogy letértek!!

Felháborító ahogy egyes gyerekek viselkednek,az enyémek nem hangoskodnak,nem pakolnak!

Nem tudom,miért nem vannak az emberek tekintettel egymásra! nekem nem megterhelő normálisnak lenni,másnak hogy miért az,azt nem tudom!

2013. szept. 17. 17:45
 22/61 A kérdező kommentje:

Utolsó: Ezek szerint te a kevés százalékba tartozol aki odafigyel, és még kapott nevelést a szülőktől amit tovább is tud adni.

Sajnos én nem olyan gondolkodású családosok mellett lakom akik így látják a dolgokat.

2013. szept. 18. 08:09
 23/61 anonim ***** válasza:
8%
Kedves kérdező nagyon rossz életed lehet, sajnállak, hogy idegesítenek a gyerekek és azok akiknek van. A fajfenntartási ösztön nem mindenkiből halt ki az évek során, hát ezt vagy elfogadod vagy vedd a cuccod és költözz a Marsra, vagy tudod mit alapíts egy "utálom a gyerekeket és szüleiket klubbot" lehet van rá igény nem tom....Szánalom vagy :DDD
2013. szept. 18. 09:53
 24/61 anonim ***** válasza:
Utolsó! Nem a Kérdező a szánalmas,hanem az,aki nem képes nevelni a gyerekét,és nem képes tekintettel lenni másokra,és nem tudja értelmezni a Kérdező által írtakat,és úgy ír véleményt,ezzel lealázva saját magát!!! :-P
2013. szept. 18. 12:10
 25/61 anonim ***** válasza:
100%
14.-es vagyok. Képzeld el kedves kérdező hogy az én gyerekem megvan nevelve de még csak két éves és bár persze ezt te nem tudod mert gyereked az nincs csak látatlanban ítélkezel, de egy két éves gyerek még nem tudja hogy azzal ha hangosabban beszél visit vagy oda megy valakihez akkor másokat zavar idegesít. Ők még abban a korban vannak hogy érdeklődnek kiváncsiak. Sokat kérdeznek és azonnal választ várnak. Persze nem engedem én se hogy bárkire rá másszon vagy hogy az étterembe csapkodjon a kanállal bele nyúljon az ételbe. De nem lehet erőszakkal lekötni vagy állandóan kiabálni vele. Sajnálatos hogy ilyen rosszak a tapasztalataid de ez nem jelenti azt hogy álltalánosítani kéne.
2013. szept. 18. 13:57
 26/61 A kérdező kommentje:

25:ös:Értelmező kéziszótárt adjak kedves gyereket nevelő anyuka?

Nagyon örülök,hogy te neveled a gyereket amit megszültél,Oscar díjat érdemelnek az ilyen szülők. Tudod ez az alap felállás,hogy ha már bevállal valaki egy életet azzal törődik, és nem hagyja magára,mint a sz@rt. Ne a szomszédnak,barátnak,testvérnek,anyunak-apunak kelljen nevelni az a gyereket ha már megvan.

2013. szept. 18. 14:28
 27/61 anonim ***** válasza:
Kérdező, így végigolvasva azt gondolom neked egy adott családdal van bajod, akkor miért nem írod le mi a problémád velük és úgy könnyebben lehet véleményt írni. Általánosítani szerintem nem szép dolog
2013. szept. 18. 16:51
 28/61 anonim ***** válasza:
45%
Az uncsitesóm ilyen gyökér, ő 40 éves, vénlány és állandóan ilyen problémái vannak mint neked, ha gondolod megadom a számát, beszélgessetek...
2013. szept. 18. 16:57
 29/61 anonim ***** válasza:
100%

Azért van egy bicskanyitogató stílusod, hallod- e!

A jó anyád téged is szájba verhetne, nevelés címszóval! :-D

2013. szept. 18. 17:52
 30/61 anonim ***** válasza:
gyerek nem tárgy, tehát ne írj róla úgy, hogy amit megszültél, talán AKIT megszültél
2013. szept. 18. 18:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!