Mit tennétek, ha a gyermeketeket megütné egy másik anyuka?
Figyelt kérdés
Még a múltkor voltam szemtanúja, az öltözőben történt, én már csak a végére érkeztem, de a két anyuka majdnem egymásnak hajának ugrott, az előzményeket nem tudom. Ha jól értettem, akkor a másik kisfiu fenekére csapott valamiért, egyesek szerint okkal. Nem cigók, normális kinézetüek, bár a kisfiú tényleg nagyon rossz, mindenkit bánt a csoportból.2013. szept. 12. 08:50
21/21 anonim válasza:
Kitekerném a nyakát, az biztos. Ha rászólni rászól azzal semmi bajom, ha olyat csinál, de ha meg meri ütni, nem állok jót magamért. Azt én döntöm el, hogy nevelem a gyerekem és ha én nem ütöm, hát melegen ajánlom, hogy más se tegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!